7 πράγματα που όλες οι γυναίκες θέλουν σε μια σχέση

Ένα από τα πιο συχνά παράπονα των γυναικών είναι ότι η σχέση τους έχει τελματώσει (το ίδιο παράπονο ακούω και από τους άνδρες, αλλά γι' αυτό θα γράψω την επόμενη φορά).

7 πράγματα που όλες οι γυναίκες θέλουν σε μια σχέση

Αυτή την αίσθηση ότι η σχέση δεν είναι ικανοποιητική, ότι δεν πάει πουθενά, ότι κάτι λείπει την έχουν γυναίκες νεότερες σε ηλικία, που δεν έχουν παντρευτεί ακόμα, γυναίκες που είναι παντρεμένες και έχουν παιδιά, αλλά και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Δεν πρόκειται λοιπόν για ένα απλό παράπονο, ούτε για το ότι η γυναίκα έχει βαρεθεί τη σχέση της: πρόκειται για μια έλλειψη. Οι περισσότερες γυναίκες σε μία σχέση παραπονιούνται ότι δεν καλύπτονται οι βασικές συναισθηματικές τους ανάγκες μέσα στη σχέση τους.

Οι γυναίκες, παρόλο που από τη φύση τους είναι πιο επικοινωνιακές και τείνουν να συζητάνε τα προβλήματά τους, στο συγκεκριμένο θέμα, το τι δεν πάει καλά στη σχέση τους και για ποιο λόγο έχει τελματώσει, δεν ανοίγονται και δεν το συζητάνε με τον σύντροφό τους. Ο σύζυγος ή ο σύντροφος δεν έχει τρόπο να ξεκινήσει την κουβέντα και συνήθως δεν καταλαβαίνει τι δεν πάει καλά στη σχέση, αφού μέσα του νιώθει αγάπη για τη γυναίκα του.
Το αποτέλεσμα; Γυναίκες και άντρες που έχουν τελματώσει σε μια σχέση –ερωτική ή συζυγική- δε ξέρουν πώς να βγουν από το αδιέξοδό τους.

Τι θέλουν οι γυναίκες μέσα σε μία σχέση;

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved