Αλαφούζος: «Μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου»

Τρομερές καταγγελίες του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος υποστήριξε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πέταξε ποτήρι με νερό στο ΔΣ της Λίγκας ενώ άνθρωπος της ασφάλειας του προέδρου του Ολυμπιακού χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Αλαφούζος: «Μπράβος του Μαρινάκη χτύπησε τον Κωνσταντίνου»

«Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν σήμερα μετά τη Λεωφόρο. Ζήσαμε απίστευτα πράγματα κάτω. Δεχθήκαμε επίθεση, ντρέπομαι και αισθάνομαι άσχημα που εκθέτω τον εαυτό μου σε τέτοιες δηλώσεις, αλλά δεν έχει συμβεί ξανά αυτό. Ο κ. Μαρινάκης ο ίδιος μου έριξε ένα ποτήρι νερό, ενώ στη συνέχεια μπήκε ένας μπράβος του κ. Μαρινάκη και χτύπησε τον κ. Κωνσταντίνου, ήταν κάπου κρυμμένος προφανώς ήταν στημένο το σκηνικό», είπε αρχικά ο κ. Αλαφούζος και πρόσθεσε:

«Ο κ. Κωνσταντίνου έπεσε πίσω, θα μπορούσε να χτυπήσει άσχημα αλλά τον έπιασε ο Στράτος (σ.σ. Σωπήλης). Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα τέτοιο συνέδριο της Σούπερ Λίγκας, υπάρχει τέτοια βία. Δεν θα μπορούσα να πιστέψω πως θα έχουν μπράβους και θα δεχόμασταν επιθέσεις μέσα στο ίδιο το ΔΣ. Ειλικρινά ντρέπομαι, πάρα πολύ».

Ο κ. Αλαφούζος πρόσθεσε επίσης: «Στον Παναθηναϊκό έχουμε κάνει και λάθη, δεν ισχυροζόμαστε πως είμαστε άμεμπτοι. Προσπαθούμε όμως να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο, να το βελτιώσουμε. Για αυτό έχουμε δεχθεί επιθέσεις, και στον ΣΚΑΪ έχουμε δεχθεί επιθέσεις με χειροβομβίδες από φίλους του Ολυμπιακού. Μετά από αγώνες του Ολυμπιακού μας πέταξαν μπιτόνια και πήρε φωτιά το λογιστήριο. Είναι πολλά τα καταγεγραμμένα παραδείγματα. Κι εσείς οι δημοσιογράφοι τα έχετε υποστεί κι οι ίδιοι, κάποιοι από εσάς, για αυτό και πολλές εφημερίδες επιλέγουν να μην γράφουν τίποτα. Τι να κάνουμε δυστυχώς, κάποιοι πρέπει να εκτεθούμε και στη βία για να αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ είπε: «Ζούμε σε μια πολιτεία που έχει νόμους, ζούμε σε μια δημοκρατία και υπάρχει αστυνομία και δικαιοσύνη. Τη βία κάθε δημοκρατία, την εκχωρεί στην αστυνομία. Ούτε σε οπλισμένους μπράβους, ούτε πουθενά αλλού».

Πηγή: onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved