Τροφές ασπίδα κατά του καρκίνου
Από πολλούς θεωρείται ότι οι διατροφικές συνήθειες μπορεί να σχετίζονται με το 30% των καρκίνων στις αναπτυγμένες χώρες και πιθανώς με το 20% των καρκίνων στις αναπτυσσόμενες χώρες.
![Τροφές ασπίδα κατά του καρκίνου](https://cdn.astmd.gr/img/560/336/90/2015/02/12/47d2b8f498b7cb29a647361daabcdde8.jpg?t=YCeWuTdSIa0ImtcCvA1B0g)
Τα δεδομένα αυτά αναγορεύουν τη διατροφή στη δεύτερη μετά το κάπνισμα αιτία καρκίνου, η οποία μπορεί να προβλεφθεί.
Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr