Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 28° 54' 56" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 02° 15' 15" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 21° 57' 18" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 12° 32' 52" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΡΗΣ - 12° 17' 54" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 15° 27' 18" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 13° 31' 31" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 28° 40' 04" ΚΡΙΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 14° 32' 02" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 21° 12' 39" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 26° 46' 39" ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ελένη Ψυχούλη μάς δίνει νόστιμα tips για τις μακαρονάδες

Για να γίνει η μακαρονάδα πραγματικά θεσπέσια πέρα από το σωστό βράσιμο των ζυμαρικών υπάρχουν και κάποια ακόμη γευστικά μυστικά και θα σας τα αποκαλύψουμε.

Η Ελένη Ψυχούλη μάς δίνει νόστιμα tips για τις μακαρονάδες

Η πολυμορφική σάλτσα ντομάτα
Για τη νοστιμότερη σάλτσα, σιγομαγειρεύετε σε φαρδύ τηγάνι 5 ώριμες ψιλοκομμένες και ξεφλουδισμένες ντομάτες, 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο και 1 κοφτή κουτ. σούπας ζάχαρη. Αν θέλετε, 2 λεπτά πριν το τέλος προσθέτετε και λίγα ντοματίνια σε ροδέλες. Κρατάει 1 εβδομάδα στο ψυγείο και μαγειρεύει χίλιες διαφορετικές μακαρονάδες: Σοτάρετε στο τηγάνι οποιοδήποτε υλικό από λαχανικά, κοτόπουλο, αλλαντικά, κρέας ή τόνο, και την προσθέτετε την τελευταία στιγμή μαζί με τα ζυμαρικά. Στο σερβίρισμα της προσθέτετε το μυρωδικό που σας αρέσει: δυόσμο, μαϊντανό, βασιλικό, ρίγανη ή θυμάρι.

Διαβάστε περισσότερα στο olivemagazine.gr

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies