My Elements Beautin Collagen: Το προϊόν της ημέρας σε προσφορά 37%

MY ELEMENTS BEAUTIN COLLAGEN ΜΑΝΓΚΟ-ΠΕΠΟΝΙ 500ml ΠΡΟΣΦΟΡΑ

My Elements Beautin Collagen: Το προϊόν της ημέρας σε προσφορά 37%

My Elements Beautin Collagen: Πρόκειται για κολλαγόνο από ψάρι σε δύο φανταστικές γεύσεις, μάνγκο-πεπόνι και φράουλα-βανίλια, ενισχυμένο με Υαλουρονικό Οξύ.

Η πατενταρισμένη του φόρμουλα με Peptan μπορεί να συμβάλλει στην ενδογενή παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό μας, έχει βέλτιστη απορρόφηση και αξιοποίηση και φυσικά συνοδεύεται από κλινικές έρευνες, πιστοποιητικά και επιστημονικές μελέτες!

Το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ είναι δύο φυσικώς ευρισκόμενες ουσίες στον οργανισμό με εξαιρετικά σημαντικό ρόλο για την υγεία της επιδερμίδας, του συνδετικού ιστού και των αρθρώσεων. Με την πάροδο του χρόνου, η ικανότητα του οργανισμού να παράγει κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ μειώνεται με άμεσα ορατά αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Για να διατηρήσει επομένως το δέρμα την ελαστικότητα και τη σφιγηλότητά του, απαιτείται η ενίσχυση τόσο του κολλαγόνου όσο και του υαλουρονικού οξέος.

Η φόρμουλα συστατικών του BEAUTIN COLLAGEN μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της φυσιολογικής παραγωγής κολλαγόνου από τον οργανισμό, ενώ είναι ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύ για βέλτιστα αποτελέσματα.

Για παραγγελία 2 προϊόντων με έκπτωση 37% (από 91,90 ευρώ μόνο 57,90 ευρώ), κλικ εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved