Είναι η χρονιά του και το Αξίζει!!!

Το Βασίλη τον γνώρισα να φοράει casual ρούχα, αθλητικά παπούτσια και να κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, πάντα χαμογελαστός .

Είναι η χρονιά του και το Αξίζει!!!

Majenco's point of view από την Σαμάνθα Αποστολοπούλου

Σίγουρα έχει κάνει την διαφορά και το βλέπουμε όλοι !!!!
Το Βασίλη τον γνώρισα να φοράει casual ρούχα, αθλητικά παπούτσια και να κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, πάντα χαμογελαστός.

Ήταν από τότε δημοφιλής και αγαπητός σε όλους καθώς είχε πάντα να πει την καλή του κουβέντα σε όποιον ήταν δίπλα του. Χαρακτηριστικό του το απεριόριστο χιούμορ και φυσικά είναι αυτό που λέμε εμείς οι γυναίκες ένα κλασσικό αρσενικό... κυνηγός , άλλα δυστυχώς για πολλές παραμένει ακόμα ένας κλασσικός εργένης.

Άραγε ποια τυχερή θα τον στεφανωθεί;

Ένα απλό παιδί, ένας από εμάς ... λένε όσοι τον ξέρουν... και όπως μαθαίνω το ίδιο συνεχίζουν να λένε και τώρα.

Ούτε σαν πρόεδρος του ΟΝΑ, ούτε σαν Βουλευτής, αλλά πολύ περισσότερο ούτε και σαν Υπουργός Δημόσιας Τάξης άλλαξε τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του.

Πιστός πάντα στις αξίες και στις αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και μ αυτές πορεύθηκε.

Ειλικρινής, μεθοδικός, τελειομανής, αποτελεσματικός, αξιοπρεπής, αξιόπιστος τον θυμάμαι να τριγυρνάει στα γνωστά στέκια και να αστειεύεται με όλους.

Φυσικά τον χάσαμε από τις φιλικές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις που συχνά έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση (είναι και 2 μέτρα άλλωστε), άλλα ως μανιακός εργασιομανής όταν ανέλαβε τη δύσκολη θέση του υπουργού, δεν προλάβαινε να πάρει ανάσα.

Άσε που γύρισε και όλη την Ελλάδα να ακούσει τα προβλήματα όλων της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Τους φίλους του όμως δεν τους ξέχασε όπως και την μεγάλη του αγάπη τον αθλητισμό.

Στην αρχή που ανέλαβε υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κάποιοι είχαν εκφράσει αμφιβολίες. Εγώ όμως ήμουν σίγουρη ότι ο φίλος μας θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά.

Έξι μήνες και πρόλαβε να κάνει την διαφορά, και όπως λένε και οι διάφοροι του πολιτικού ρεπορτάζ .. «ήταν απ τους λίγους στην κυβέρνηση που έκαναν δουλειά». Έβγαλε τους αστυνομικούς στους δρόμους, μίκρυνε την απόσταση μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας και των ένστολων, έβαλε φρένο στην αντιπαράθεση κοινωνίας και αστυνομίας.

Εντυπωσιάστηκα όταν έμαθα πως στις καθαρίστριες δεν έστειλε τα ΜΑΤ όπως οι προηγούμενοι αλλά γυναίκες αστυνομικούς χωρίς γκλόμπς και όπλα.

Τον είδα τυχαία χθες να δίνει τα δώρα ως είθισται στον τροχονόμο στην πλατεία Συντάγματος, και τον καμάρωσα.

Πάνω από όλα ο Βασίλης είναι ΦΙΛΟΣ με την έννοια του καλού φιλου που είναι εκεί στις χαρές και στις λύπες. Είχα ένα θέμα δικό μου τους τελευταίους 15 μήνες και οι πρώτοι 7 μήνες με είχαν καθηλωμένη στο κρεβάτι χάλια. Σηκωνόμουν 1 φορά το 10ήμερο από το κρεβάτι μου και αυτό με τα 1000 ζόρια για να μην τρελαθώ. Η μόνη μου αγάπη ήταν να βγω να πάω να παρακολουθήσω μπάσκετ όπου μόνοι οι φίλοι μου ξέρανε πως έτρεμε η καρδούλα μου κάθε φορά για να μην λιποθυμήσω μπροστά στον κόσμο και γίνω ρεζίλι. Και ήταν ο Βασίλης που εκτός του ότι ήταν πάντα δίπλα μου, με το να έρχεται σπίτι μου να μιλάει με όλους τους γιατρούς μου, και θεραπευτές, να μου κάνει παρέα να με εμψυχώσει να με φροντίζει και να ψάχνει τρόπους για να περνάω όσο ανώδυνα γίνεται άλλα και για να με πάει στο Ο.Α.Κ.Α για να παρακολουθήσω την μεγάλη μου αγάπη αγώνες μπάσκετ.

Ο Βασίλης είναι πολύ giving άνθρωπος, αληθινός και έξω καρδιά. Είναι αυτό που λένε what you see is what you get και αυτό που εισπράττω είναι απεριόριστη αγάπη και αληθινή φιλία. Είναι αυτό που δεν το έχουν όλοι και μάλλον για να το πω καλύτερα άπειρο ελάχιστοι το έχουν με το να είναι τόσο αληθινοί και να τρέχουν πραγματικά for good and bad times through sickness and health.

Τον Βασίλη τον θαυμάζω γιατί είναι πολυτάλαντος. Δεν αρκέστηκε στον αθλητισμό, ταυτόχρονα είχε στόχους στην ζωή του να γίνει γιατρός μετά την υπέρ λαμπρή καριέρα του στο μπάσκετ, έγινε ένας από τους καλύτερους Έλληνες ορθοπεδικούς. Στην πορεία όταν άρχισε να ασχολείται με την πολιτική κατάλαβα πως είναι από τους λίγους που μπορεί να κάνει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στο όλο σύστημα και μέχρι τώρα σαν Υπουργός Δημόσιας Τάξης καθημερινά μόνο θετική άνοδο βλέπω στα πάντα με έξυπνο και μεθοδικό τρόπο κάνει το καλύτερο για την χώρα μας. Τον πιστεύω πολύ στο έργο του και εύχομαι μελλοντικά να τον δούμε Πρωθυπουργό γιατί του έχω απέραντη εμπιστοσύνη ότι έχει what it takes to do the job right !!!

Κάθε 1η του νέου έτους κάνω αφιέρωμα στον Βασίλη γιατί εκτός του ότι είναι γουρλής γιορτάζει κιόλας, μιας και είναι του Αγίου Βασιλείου και να του ευχηθώ τα καλύτερα για το 2015 που μας έρχεται φορτσάτο.

Να σαι καλά πάντα καλά αγαπημένε φίλε μου να σε καμαρώνουμε πάντα και να ξέρεις πως είμαι πολύ περήφανη για εσένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved