Tο προϊόν της ημέρας στο femall.gr

Οι προσφορές και οι έξυπνες προτάσεις για μοναδικά δώρα συνεχίζονται στο βραβευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Femall.gr μαζί με το OTCPharmacy.gr

Tο προϊόν της ημέρας στο femall.gr

Το προϊόν της ημέρας είναι το νέο άρωμα CLUB από τη Mercedes - Benz, το οποίο προσελκύει την προσοχή με την εξαιρετική σύνθεσή του και τον μοντέρνο σχεδιασμό εμπνευσμένο από την σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Ο αρωματοποιός Olivier Cresp, δημιούργησε ένα φρέσκο, ξυλώδες πικάντικο άρωμα γεμάτο από διάφορες αποχρώσεις. Αποκαλύπτοντας τον ενθουσιασμό που προέρχεται από την ανάμειξη λεμονιού , γκρέιπφρουτ και πορτοκαλιού με την βαθιά, ισχυρή ενέργεια των ξύλων, ο Olivier Cresp έχει ενορχηστρώσει με επιτυχία μια λεπτή αντίθεση μεταξύ κομψότητας και ενέργειας , που διεγείρεται από τη βαθιά , αισθησιακή βάση σημειώσεων hesperidia (είδος βατόμουρου) καθώς αναμειγνύονται με την φρεσκάδα ραβέντι.

Η κομψότητα παρέχεται από την πικάντικη ιδιοσυγκρασία των καρπών αρκεύθου και κάρδαμο. Στο τελείωμα, ξυλώδεις νότες πατσουλί και ξηρά ξύλα , αναμειγνύονται με το ζεστό χαρακτήρα tonka bean και ambrox.

Μη χάνετε χρόνο λοιπόν: Προλάβετε τον Άγιο Βασίλη με ένα μόνο κλικ στα Femall.gr και OTCPharmacy.gr!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved