Γυναίκα ντύθηκε άνδρας για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα (video)

Κόντρα στο σοβινιστικό νόμο που απαγορεύει μεταξύ άλλων στις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία να παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες στάθηκε νεαρή κοπέλα πριν από λίγους ημέρες.

Γυναίκα ντύθηκε άνδρας για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα (video)

Πιο συγκεκριμένα η τηλεοπτική κάμερα αποκάλυψε ότι μεταξύ των θεατών του αγώνα πρωταθλήματος την περασμένη Παρασκευή ανάμεσα στις Αλ Ιτιχάντ και Αλ Σαμπάμπ βρέθηκε και μία νεαρή όπως φαίνεται κυρία που φορούσε κουκούλα και χρησιμοποιούσε το... κινητό της ως κάλυψη του προσώπου της.

Δυστυχώς για αυτή όμως πέραν της κάμερας εντοπίστηκε και από έναν άνδρα θεατή που καθόταν λίγες θέσεις παραπέρα και έτσι σύντομα εκδιώχθηκε από την εξέδρα ως ...γυναίκα. Σύμφωνα με το άτομο που ανέβασε στο Youtube το εν λόγω βίντεο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ατί Αλ Κουαρασί υπέβαλε έκθεση αναφορικά με το επεισόδιο αυτό για την παραβίαση από πλευράς της της κρατικής νομοθεσίας της ασιατικής χώρας και επιβεβαίωσε ότι η εν λόγω φίλαθλος αγόρασε το εισιτήριο της διαδικτυακά. Δεν θέλησε όμως να σχολιάσει για το κατά πόσο θα ασκηθούν διώξεις εναντίον της και απλά περιορίστηκε να πει πως η έκθεση ήδη διαβιβάστηκε στις σχετικές με το εν λόγω ζήτημα αρχές.Όλα αυτά εν έτη 2014 (και λίαν συντόμως 2015).

Δείτε το βίντεο στο onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved