Το Femall.gr Γιορτάζει τα Χριστούγεννα με έναν Μεγάλο Διαγωνισμό!

Κερδίστε δώρα αξίας 800 ευρώ! - Μια αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς με τη Star Ελλάς 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου.

Το Femall.gr Γιορτάζει τα Χριστούγεννα με έναν Μεγάλο Διαγωνισμό!

Το δημοφιλές και βραβευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Femall.gr γιορτάζει τα Χριστούγεννα με όλους εσάς, μέσα από τον πιο ξεχωριστό διαγωνισμό της χρονιάς! Έτσι, μέσα από τη σελίδα του στο Facebook προσφέρει την ευκαιρία σε έναν τυχερό και μια τυχερή να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία ομορφιάς με τη Star Ελλάς 2014 Ισμήνη Νταφοπούλου, αλλά και να κερδίσουν δώρα συνολικής αξίας 800 ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε τυχερός θα κερδίσει τη μοναδική εμπειρία μιας «βόλτας» ομορφιάς μαζί με την Ισμήνη Νταφοπούλου για περιποίηση, καθώς και δώρα αξίας 300 ευρώ ο καθένας. Η νικήτρια θα απολαύσει μια περιποίηση προσώπου με προϊόντα Jurlique καθώς και ένα εξατομικευμένο μακιγιάζ από τον make-up artist της επαγγελματικής μάρκας Diego Dalla Palma μαζί με δώρα, ενώ ο νικητής θα έχει μια πλήρη θεραπεία μαλλιών, trimming και hair styling από την ANGELOPOULOS HAIR COMPANY και δώρα από τις Mercedes, Moroccanoil και Decleor.

Αλλά οι νικητές δεν τελειώνουν εκεί, καθώς τέσσερις ακόμη συμμετοχές θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ για να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα ομορφιάς εντελώς δωρεάν! Τι χρειάζεται να κάνεις; Απλά πάρε την καλύτερή σου πόζα, τράβηξε την πιο γιορτινή σου selfie και ανέβασέ την στη σχετική εφαρμογή στη σελίδα του Femall.gr στο Facebook! Θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ.

Τι περιμένεις λοιπόν; Ανέβασε τη δική σου CHRISTMAS Beauty Selfie τώρα και διεκδίκησε μια ημέρα απόλυτης ομορφιάς με την Ισμήνη Νταφοπούλου, δώρο του Femall.gr!

{youtube}l-CSqaYEnVY{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved