Tο Νewsbomb.gr «πάτησε» στη νήσο Στρογγύλη

H νήσος Στρογγύλη έχει βρεθεί εδώ και λίγο καιρό στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για την απαγόρευση μετά από εντολή Βενιζέλου, να απλωθεί στην πλαγιά του νησιού η ελληνική σημαία.

Tο Νewsbomb.gr «πάτησε» στη νήσο Στρογγύλη


ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΧΝΑΚΗ

Το γεγονός ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την πρώτη Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο νησί για να τιμηθεί ο Άγιος Νικόλαος στον οποίο αφιερώθηκε το εκκλησάκι που χτίστηκε όπως θα δείτε στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες, καθώς το Newsbomb.gr ήταν εκεί...

Η είδηση πυροδότησε εντονότατες αντιδράσεις αφού το γεγονός μέχρι τη μέρα της αποκάλυψης του Νewsbomb είχε γίνει γνωστό μόνο στους κατοίκους του Καστελλόριζου.

Επισκεφθήκαμε το νησί σε μια κρίσιμη περίοδο που οι εντολές ήταν πολύ συγκεκριμένες από την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο εξωτερικών για απαγόρευση οποιασδήποτε επίσκεψης στο νησί πλην του στρατού.

Υπήρξε επίσης ρητή απαγόρευση να σηκωθεί η ελληνική σημαία, δωρεά της μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, στην πλαγιά του ελληνικού νησιού, για να μην ξεσηκωθούν οι Τούρκοι... γείτονες, όπως είπαν οι αρμόδιοι.

Περισσότερα στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved