ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Ένας άστεγος άντρας ανεβαίνει για να τραγουδήσει στο «Μεξικό Έχεις Ταλέντο» (video)

Η ιστορία του 43χρονου Pablo Lopez είναι τόσο συγκλονιστική, όσο και η φωνή του.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Ένας άστεγος άντρας ανεβαίνει για να τραγουδήσει στο «Μεξικό Έχεις Ταλέντο» (video)

Ο άστεγος άνδρας που παραβρέθηκε στο μεξικάνικο τηλεοπτικό σόου «Got Talent» συγκίνησε το κοινό, που εκστασιασμένο δεν σταματούσε να φωνάζει το όνομά του.

Ερμήνευσε το κομμάτι «Old Time Rock 'n' Roll» του Bob Seger, με μια βαθιά, βραχνή φωνή και τόσο πάθος, που ακόμα και ο ίδιος ο Seger θα ζήλευε, κάνοντας κριτές και θεατές να δακρύσουν. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε όμως και η ιστορία του, καθώς στα 5 του, περιπλανώμενος μακριά από το σπίτι του, χάθηκε και μη ξέροντας τον δρόμο της επιστροφής συνέχιζε να τριγυρίζει, όταν μια μέρα τον βρήκαν οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού.

Αφού τον έστειλαν σε ένα ορφανοτροφείο, δόθηκε για υιοθεσία σε ένα ζευγάρι Αμερικανών, ο οποίοι όμως τον πήγαν πίσω, καθώς δεν μπορούσαν να αντέξουν τη συμπεριφορά του.

Μέχρι τα 18 του ο Pablo έμεινε στο ορφανοτροφείο και όταν έφυγε από εκεί, ξεκίνησε να ζει ως άστεγος, μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος άρχισε να τραγουδά, όταν ένας φίλος του του έδωσε ένα μαγνητόφωνο. Έτσι, τραγουδούσε στο μετρό, λέγοντας πως έβλεπε πολύ κόσμο εκεί και ήθελε να τον κάνει να χαρεί.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved