Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι πρώτοι σκόρερ των ντέρμπι

Οι... ναυαρχίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου κάθε φορά που αναμετρώνται έχουν στην πρώτη γραμμή τα δικά τους «κανόνια» που φροντίζουν να γράφουν με... χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία των ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι πρώτοι σκόρερ των ντέρμπι

Με την αντίστροφη μέτρηση για το 190ό ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να πλησιάζει στο τέλος της, οι λάτρεις των στατιστικών και της προϊστορίας ανατρέχουν στις μεγάλες μάχες του παρελθόντος προκειμένου να θυμηθούν τους πρωταγωνιστές των μονομαχιών των «αιωνίων» είτε να κάνουν προβλέψεις για το αποτέλεσμα του προσεχούς αγώνα. Αναφορικά λοιπόν με την πρώτη κατηγορία, πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε... αναδρομή παίζουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να «ματώσουν» τα αντίπαλα δίχτυα περισσότερες φορές, κάτι που τους προσθέτει στο πάνθεον των... ηρώων που χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης και λατρείας στις τάξεις των φιλάθλων.

«Ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» έχουν να αντιπαρατάξουν ο καθένας τα δικά του «κανόνια» που έχουν χαρίσει τίτλους και μεγάλες νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Δείτε photos+videos στο onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved