Το σοκαριστικό βίντεο που απέσυραν YouTube και Facebook

Νεαροί πετάνε από το μπαλκόνι το μεθυσμένο φίλο τους...

Το σοκαριστικό βίντεο που απέσυραν YouTube και Facebook

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την απίστευτη πλάκα που έκανε μια ομάδα νεαρών από τον Καναδά στο φίλο τους, ο οποίος ενώ βρισκόταν λιπόθυμος από το μεθύσι στον καναπέ, έπεσε από ύψος πολλών μέτρων έξω στο οδόστρωμα.

Το σοκαριστικό βέβαια είναι ότι τον νεαρό έριξαν από το μπαλκόνι οι ίδιοι του οι φίλοι – έτσι, για πλάκα. Facebook και YouTube αφαίρεσαν το εν λόγω video έπειτα από φήμες για πιθανή έρευνα από την αστυνομία.
Στα πλάνα, ένας νεαρός άντρας, που βρίσκεται αναίσθητος και ημίγυμvος πάνω σε έναν καναπέ, περιτριγυρίζεται από τους φίλους του, οι οποίοι τον σηκώνουν στα χέρια τους. Ακολούθως, τον μεταφέρουν στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου, από όπου τον πετούν κάτω και εκείνος προσγειώνεται στο χιόνι.

Ο άντρας, που μέχρι εκείνη τη στιγμή παρέμενε χωρίς τις αισθήσεις του, αρχίζει και συνέρχεται, ενώ οι φίλοι του γελούν υστερικά. «Ο φίλος μας λιποθύμησε ημίyυμvος στον καναπέ, έπειτα από κραιπάλη δυο ημερών. Έπρεπε να τον ξυπνήσουμε, οπότε τον πετάξαμε από το μπαλκόνι κάτω στο χιόνι», έγραψε ένας από τους «στοργικούς» φίλους.

Το video προκάλεσε οργή στα social media, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι ο νεαρός γλύτωσε από θαύμα.

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved