Ώρα να διώξεις τη... σαβούρα από το σπίτι: 8 αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις

Τώρα κιόλας!

Αν είσαι κι εσύ ένα από τα άτομα εκείνα που τα κυριεύει ο ψυχαναγκασμός και η αδυναμία τους να πετάξουν αντικείμενα που πραγματικά δεν χρειάζονται, αποθηκεύοντάς τα στο σπίτι και δημιουργώντας στοίβες «σκουπιδιών», σε πληροφορούμε πως αυτό αποτελεί ψυχική διαταραχή, ονόματι σύνδρομο των αδελφών Κολιέρ, και μάλιστα, κάποιες φορές, χρήζει ιατρικής βοήθειας. Ωστόσο, αν δεν βρίσκεσαι ακόμα σε τόσο προχωρημένο στάδιο και αποφάσισες να αλλάξεις σκέψη και τακτική πετώντας οτιδήποτε άχρηστο, σου έχουμε παρακάτω 8 κατηγορίες αντικειμένων, ιδανικές για να κάνεις μια καλή αρχή.

1.Διακοσμητικά που σου θυμίζουν κάτι δυσάρεστο ή σου προκαλούν άσχημες μνήμεςΜπορεί τα δώρα που σου έκανε κατά καιρούς ο πρώην σου να είναι αρκετά ωραία για να τα πετάξεις, όμως αν κάθε φορά που τα βλέπεις τον σκέφτεσαι ακόμα και στενοχωριέσαι ή θυμώνεις, καλύτερα να τα ξεφορτωθείς.

2. Κάτι που είναι κατεστραμμένο και έχεις υποσχεθεί πως κάποτε θα επιδιορθώσειςΔεν χρειάζεται κάθε φορά να προειδοποιείς τους επισκέπτες σου να μην κάτσουν στη σπασμένη καρέκλα, που κάποτε, ίσως μπορεί και να επιδιορθώσεις. Απλά πέταξέ την τώρα.

Διάβασε τα υόλοιπα στο queen.gr

Ώρα να διώξεις τη... σαβούρα από το σπίτι: 8 αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved