3 τρόποι να βρεις τα κουμπιά του και να σε ερωτευτεί!

Με το άγγιγμα της αγάπης, όλοι γινόμαστε ποιητές.

3 τρόποι να βρεις τα κουμπιά του και να σε ερωτευτεί!

Ένας υπέροχος τρόπος για να φέρεις περισσότερη αγάπη στη σχέση σου είναι να μάθεις κάποιους εύκολους τρόπους για να μαγεύεις την καρδιά του συντρόφου σου. Όταν ο σύντροφός σου νιώθει ότι τον αγαπάς απέραντα, φαντάζεσαι πώς θα σου φέρεται;

Τις περισσότερες φορές, εκφράζουμε την αγάπη μας στους άλλους με τον τρόπο που θα θέλαμε να την εισπράξουμε εμείς οι ίδιοι. Όταν δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο προτιμάει ο σύντροφός μας να εισπράξει την αγάπη μας, καταλήγουμε να ξοδεύουμε τεράστια ποσά ενέργειας που ο άλλος δεν μπορεί να τα εκτιμήσει. Όμως, όταν ξέρουμε ακριβώς με ποιον τρόπο ο σύντροφός μας νιώθει ασφαλής και εισπράττει την αγάπη μας, γίνεται πολύ πιο εύκολο να δημιουργήσουμε οικειότητα σε μόνιμη βάση.

Τα μαγικά βήματα
Υπάρχουν για τον καθένα μας συγκεκριμένα λόγια ή πράξεις που μας κάνουν να νιώθουμε ότι ο άλλος μάς αγαπάει.

Μπορείς να ανακαλύψεις πώς να μαγεύεις εύκολα την καρδιά του συντρόφου σου, ζητώντας του να θυμηθεί τις φορές εκείνες που ένιωθε βαθιά την αγάπη σου και ρωτώντας τον να σου πει τι ακριβώς είναι αυτό που τον κάνει να ξέρει ότι τον αγαπάς αληθινά.

Όταν τα ζευγάρια προσπαθούν σταθερά να μαγεύουν την καρδιά ο ένας του άλλου, δημιουργούν μια μόνιμη ροή αγάπης στον κοινό τους λογαριασμό κι αυτό μπορεί να τους βοηθήσει πολύ σε δύσκολες στιγμές.

Διάβασε περισσότερα στο boro.gr

Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Ζώδια: Τι χρειάζονται περισσότερο στην ερωτική τους σχέση;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved