Οταν οι πλαστικές πάνε στραβά: Εξι πραγματικά παραμορφωμένοι άνθρωποι

Ραγδαία αυξάνονται τα τελευταία χρόνια οι αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων γίνονται για λόγους ανασφάλειας.

Οταν οι πλαστικές πάνε στραβά: Εξι πραγματικά παραμορφωμένοι άνθρωποι

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αποφασίζουν να καταφύγουν στο… νυστέρι, παρόλο που δεν το χρειάζονται, απλά και μόνο επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι από την εμφάνισή τους. Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι μάλιστα που έχουν κάνει τόσες επεμβάσεις, με αποτέλεσμα να παραμορφωθούν τελείως.

Ας τους γνωρίσουμε μερικούς από αυτούς

Ο άνθρωπος – σαύρα

plastic-1-470


Ο Erik Sprague είναι γνωστός και ως ο άνθρωπος-σαύρα για εμφανείς λόγους. Εκτός από τα τατουάζ, που έχουν καλύψει όλο του το σώμα, ο Erik έχει εμφυτεύσει πέντε κέρατα στο μέτωπό του, τέσσερα κοφτερά δόντια και έχει κόψει τη γλώσσα του στη μέση.

Η ζωντανή κούκλα

plastic-1-470-2

Η Katella Dash γεννήθηκε άνδρας, όμως έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις προκειμένου να μοιάζει σε γυναίκα. Μάλιστα επιθυμεί να μεταμορφωθεί σε κούκλα. Σκεφτείτε ότι έχει ξοδέψει περίπου 100.000 δολάρια μόνο για να φτιάξει το στήθος της.

Ο άνθρωπος – γάτα

plastic-1-470-3

Ο Dennis Avner είναι ο άνθρωπος που έχει υποβληθεί στις περισσότερες επεμβάσεις στον κόσμο, προκειμένου να αλλάξει την εμφάνισή του. Έχει κάνει τατουάζ στο πρόσωπο και το σώμα του, έχει τοποθετήσει διάφορα εμφυτεύματα για να αλλάξει το σχήμα του προσώπου του, άλλαξε το μέτωπο και τη μύτη του για να μοιάζει με γάτα, τρόχισε τα δόντια του για να γίνουν κοφτερά, επιμήκυνε τα αυτιά του, ενώ δεν παρέλειψε να υποστεί ακόμη μία επίπονη επέμβαση προκειμένου να περάσει καρφάκια στο άνω χείλος του για να μοιάζουν με μουστάκια γάτας.

Για ένα διάστημα μάλιστα κυκλοφορούσε στους δρόμους φορώντας μία ρομποτική ουρά, για να ολοκληρώσει τη μεταμόρφωσή του.

Μία αληθινή Sailor Moon

plastic-1-470-4

Η Anastasiya Shpagina μέχρι στιγμής χρησιμοποιεί βαρύ μέικ απ προκειμένου να μοιάσει στην Sailor Moon, όμως ευελπιστεί μία μέρα να να καταφέρει να κάνει όσες επεμβάσεις απαιτούνται για να γίνει ένα αληθινό καρτούν.

Κατά μάνα…

plastic-1-470-5

Η Sarah Burge έχει κάνει άπειρες επεμβάσεις και έχει καταστρέψει εντελώς την εμφάνισή της. Αυτό που προκαλεί εντύπωση όμως είναι ότι έδωσε στην οκτάχρονη κόρη της 12.935 δολάρια προκειμένου να κάνει διάφορες επεμβάσεις όταν κλείσει τα 18.

Ο άντρας-κούκλα

plastic-1-470-6

Ο Justin Jedlica δεν μοιάζει με άνθρωπος. Μετά από 232 επεμβάσεις μπορεί κανείς να πει ότι είναι σαν πλαστική κούκλα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved