Θα δίνατε 343.000 ευρώ για το μικρότερο σπίτι στον κόσμο;

Έχει χαρακτηριστεί ως «το πιο μικρό σπίτι στον κόσμο», αλλά για να το κάνετε δικό σας θα πρέπει να δώσετε το απίστευτο ποσό των 343.000 ευρώ.

Θα δίνατε 343.000 ευρώ για το μικρότερο σπίτι στον κόσμο;

Πρόκειται για ένα ακόμα από τα παράλογα της αγοράς ακινήτων του Λονδίνου, που κατά πολλούς είναι ακόμη μια νέα φούσκα.

Το σπίτι αυτό, που βρίσκεται στην ακριβή γειτονιά Islington του Β. Λονδίνου, μπορεί να είναι μοντέρνο, αλλά διαθέτει μόνο ένα δωμάτιο και έχει συνολικό εμβαδόν 17 τ.μ.

Ο νέος ιδιοκτήτης του θα πρέπει να ανέβει τα σκαλοπάτια πάνω από τον πάγκο της κουζίνας για να φτάσει στο υπερυψωμένο κρεβάτι του. Η τουαλέτα βρίσκεται μέσα στο ντους, ενώ μία μικρή πλατφόρμα μπορεί να ντουμπλάρει ως σαλόνι ή τραπεζαρία.

«Είναι, κατά πάσα πιθανότητα, το μικρότερο σπίτι στον κόσμο», λέει στον Guardian ο μεσίτης που το έχει βγάλει στην αγορά. «Μόλις κατασκευάστηκε και παρουσιάστηκε στην αγορά. Νομίζω ότι μάλλον θα πουληθεί σε επενδυτή, που θα το νοικιάζει για μικρά χρονικά διαστήματα στο Airbnb».

Σύμφωνα με τον μεσίτη, το ακίνητο «έχει όσα θα προσέφερε ένα σπίτι και ο χώρος του έχει χρησιμοποιηθεί έξυπνα. Υπάρχει αποθηκευτικός χώρος κάτω από το υπερυψωμένο πάτωμα του σαλονιού, μία βεράντα στο μπροστά μέρος και ένα παράθυρο. Έχω πάει στο ακίνητο και είναι ένα πραγματικά γλυκό σπίτι».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved