One for all and all for W.I.N. Hellas !!!

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ θα διοργανώσουμε μια βραδιά στο εστιατόριο Rakkan, που θα είναι ιδιαίτερης σημασίας!

One for all and all for W.I.N. Hellas !!!

O σκοπός είναι να ενισχύσουμε την W.I.N Hellas ( Woman in need ) για να συνεχίσει να κάνει το έργο της λέγοντας ΌΧΙ στην ενδοοικογενειακή βία και βοηθώντας όλες τις κακοποιημένες γυναίκες.

Επώνυμες Κυρίες από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό, μουσικό αλλά και από άλλους χώρους δέχτηκαν την πρόσκληση μας να συμμετέχουν σε αυτήν την εκδήλωση που είναι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε μια βραδιά διαφορετική. Με τα υπέροχα ρούχα της Celia D., θα ξεκινήσει το cat walk που θα συνοδεύεται από τις μοναδικές μουσικές επιλογές του πολύ ιδιαίτερου Dj Γιάννη Σαρτζετάκη αλλά και με ένα μοναδικό Live που έχει ετοιμάσει η Ιωάννα Σεβοπούλου.

Το δείπνο θα έχει δύο επιλογές μενού των 5 πιάτων έκαστος και θα κοστίζει 70 ευρώ μαζί με ένα ποτήρι κρασί με την ευγενική χορηγία του οινοποιού Τσάνταλη που μας στηρίζει πολλά χρόνια. Το εισιτήριο για το μπαρ κοστίζει 10 ευρώ μαζί με ένα ποτήρι λευκό η ροζέ Μόνο, Τσάνταλη.

9e522d0afef45c4e48c7ade4e89a6345 L

Οι συμμετέχουσες είναι :

Η Ελεονώρα Μελέτη, η Δέσποινα Καμπούρη, η Χριστίνα Παππά, η Μαρία Κορινθίου, η Στέλλα Δημητρίου, η Όλγα Φαρμάκη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Κλέλια Πανταζή, η Ζενίλτα Ντε Σόουζα, η Μάσσα Φασούλα, η Josephine Berg, η Sara Rodrigues, η Maria Vani Da Silva, η Ήρα Κατσαντώνη, η Νιόβη Τσόγια, η Μαρίζα Μπαιρακτάρη, η Ελένη Καρποντίνη, η Σόφη Πασχάλη και η Πρόεδρος της W.I.N. Hellas Μάντα Παπαδάκου.

Η παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Αννίτα Ναθαναήλ και την παρουσίαση του Femall θα την κάνει η Ισμήνη Νταφοπούλου που θα σας έχει και δύο δώρα έκπληξη για όλους σας.

Είναι μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας στην προσπάθεια μας αυτή.

Για κρατήσεις θα μπορείτε να κάνετε απευθείας στο Rakkan στο 2108087941

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved