Ιβάνοβιτς, η πιο όμορφη των κορτ!

Η Άννα Ιβάνοβιτς ψηφίστηκε η πιο όμορφη τενίστρια στον κόσμο, αφήνοντας αρκετά μακριά το... φαβορί που δεν ήταν άλλο από τη Μαρία Σαράποβα.

Ιβάνοβιτς, η πιο όμορφη των κορτ!

Υπάρχουν οι άνθρωποι που γνωρίζουν αρκετά καλά τα μυστικά του τένις και ασχολούνται με το καθαρά αγωνιστικό σκέλος. Υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν να παρακολουθούν τένις, ειδικότερα στην περίπτωση που αναφερόμαστε το γυναικείο, καθώς θέλουν να θαυμάζουν τις ομορφιές του... αθλήματος. Για την ακρίβεια, των αθλητριών που συμμετέχουν σε αυτό.

Αναμφίβολα, οι περισσότεροι της δεύτερης κατηγορίας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τη Μαρία Σαράποβα, η οποία εκτός από εξαιρετική τενίστρια είναι και πανέμορφη γυναίκα. Σε ψηφοφορία, όμως, για την πιο όμορφη στον... πλανήτη τένις, έγινε η έκπληξη! Η πρωτιά πήγε στην Άννα Ιβάνοβιτς, με τη Σαράποβα παρότι φαβορί να καταλήγει στην 4η θέση πίσω από Μπουσάρ και Ραντβάνσκα!

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που μπορείτε να δείτε στο onsports.gr η Άννα Ιβάνοβιτς. Εσείς τι λέτε; Είχαν δίκιο όσοι της έδωσαν 37% έναντι 24% της Σαράποβα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved