Σχέσεις: Τα χαρακτηριστικά των ανδρών που ξετρελαίνουν τις γυναίκες!

Στο μυθιστόρημα του Μάριο Πούζο "Ο Νονός", ο γέρος αρχηγός της Μαφίας ρωτά τους υφισταμένους του για να μά­θει σχετικά με τη δύναμη κάποιου αντιπάλου του, κάνοντας την ερώτηση: "Είναι άντρας;".

Σχέσεις: Τα χαρακτηριστικά των ανδρών που ξετρελαίνουν τις γυναίκες!

Θα μπορούσε να κάνει την ίδια ερώτηση, αναφέροντας σαν ικανότητες τη δύναμη, το θάρρος, την επιμονή, την αυτοπεποίθηση και μερικές άλλες. Το "είναι άντρας" είναι συντομότερο και τα λέει όλα αυτά και πολύ πε­ρισσότερα.

Από τη συγγραφέα και Λουίζα Μπερντ
Διατυπώνει επίσης με λέξεις εκείνο που αναρωτιέται κάθε γυναίκα, καθώς "κόβει" με το μάτι τον άντρα. Όταν ήταν μι­κρά κοριτσάκια, σι σημερινές γυναίκες μεγάλωναν τρεφόμενες με παραμύθια για ωραίες πριγκίπισσες που τις αποσπούσαν από τα νύχια του δράκου και τις έσωζαν από τα χέρια των κακοποιών οι δυνατοί, γενναίοι και ωραίοι πρίγκιπες. Δεν είχε καμιά σημασία αν ο φτωχός αυτός ανόητος πρίγκιπας διέτρεχε τόσους κινδύνους, ώστε να παρουσιάζεται σαν ένας ηλίθιος που σχεδόν ήθελε ν' αυτοκτονήσει. Ούτε τις αήδιαζε η σκέψη ότι εκείνος ήταν, προηγουμένως, βάτραχος. Αν μπορούσε να αποδείξει ότι ήταν "άντρας", αυτό ήταν αρκετό. Τα μικρά κο­ριτσάκια έχουν έναν τρόπο να γίνονται μεγάλες κοπέλες χωρίς να εγκαταλείψουν τα όνειρά τους για τον σωτήρα πρίγκιπα.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved