Ψάχνετε δωμάτιο σε ξενοδοχείο; Τι να προσέξετε!

Mικρά μυστικά και συμβουλές.

Ψάχνετε δωμάτιο σε ξενοδοχείο; Τι να προσέξετε!

Όταν ταξιδεύετε σε μέρη που δεν γνωρίζετε, το πού θα μείνετε είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας του ταξιδιού σας. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να ξοδέψετε πολλά για να περάσετε καλά. Απλά δώστε τα χρήματα σε υπηρεσίες που είναι απαραίτητες. Έτσι λοιπόν, πριν κάνετε check in, ελέγξτε:

Περιοχή
Τα φτηνά ξενοδοχεία μπορεί να είναι μακριά από το κέντρο της πόλης που επισκεφθήκατε και να χάσετε χρόνο και χρήματα στη μεταφορά σας. Όμως μην επιλέξετε με τη μία ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο, καθώς πολλά από αυτά, εκμεταλλευόμενα το σημείο στο οποίο βρίσκονται, κόβουν εύκολα προνόμια ή υπηρεσίες που δικαιούστε. Προσοχή!

Υπηρεσίες/Παροχές
Ελέγξτε αν έχει ασανσέρ, αν σας παρέχουν Wi-Fi (και μάλιστα δωρεάν), αν χρεώνουν την τηλεόραση, αν υπάρχει κλιματιστικό στο δωμάτιο, αν υπάρχει πρωινό στην τιμή.

Τοποθεσία
Μπορεί το ξενοδοχείο σας να βρίσκεται στο κέντρο, αλλά η τιμή του είναι χαμηλή; Μήπως είναι σε κακόφημη περιοχή;

Πισίνα
Αν είστε σε περιοχή που δεν έχει κοντά θάλασσα, τότε αν θέλετε να δροσιστείτε, πρέπει να επιλέξετε το ξενοδοχείο εκείνο που έχει και πισίνα.

Έρευνα στο Internet
Δείτε το site του ξενοδοχείου, ελέγξτε ταξιδιωτικά blogs (όπως π.χ. το Trip Advisor ή το booking.com για σχόλια πελατών. Υπάρχει τρόπος να μάθετε τα πάντα πριν κλείσετε το δωμάτιό σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved