Πώς φαντάζονται οι άντρες την τέλεια γυναίκα και οι γυναίκες τον τέλειο άντρα;

Οι άντρες και οι γυναίκες μπορεί να μην προέρχονται από δύο διαφορετικούς πλανήτες, αλλά είναι αλήθεια ότι έχουν τελείως διαφορετική αντίληψη για τα πρότυπα ομορφιάς όσον αφορά το ιδανικό σώμα.

Πώς φαντάζονται οι άντρες την τέλεια γυναίκα και οι γυναίκες τον τέλειο άντρα;

Σε πρόσφατη έρευνα, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας BlueBella, οι ειδικοί ζήτησαν από 1.000 άτομα (500 άντρες και 500 γυναίκες) να συνθέσουν το «τέλειο κορμί» με βάση τα χαρακτηριστικά των πιο όμορφων σταρ του κόσμου. Αυτό που διαπίστωσαν είναι ότι οι γυναίκες, όταν μιλούν για την τέλεια γυναίκα, αναφέρονται σε μια αδύνατη, ανδρόγυνη, μελαχρινή φιγούρα, ενώ οι άντρες φαντάζονται τις έντονες καμπύλες μιας αισθησιακής ξανθιάς. Σ' ένα πράγμα συμφωνούν και τα δύο φύλα: Ότι ο τέλειος άντρας είναι καλογυμνασμένος και δυνατός.

Πιο συγκεκριμένα, για το γυναικείο φύλο η «τέλεια γυναίκα» θα είχε το στρογγυλεμένο πρόσωπο της Κάρα Ντελεβίν, το στητό στήθος της Τζένιφερ Άνιστον, τους γραμμωμένους κοιλιακούς της Γκουίνεθ Πάλτροου, τα μακριά καστανά μαλλιά της Κέιτ Μίντλετον, τους λεπτούς γοφούς της Έμα Γουάτσον και τα ατέλειωτα πόδια της Ελ Μακ Φέρσον. Για τους άντρες, πάλι, η «τέλεια γυναίκα» θα είχε το πρόσωπο με τις γωνίες της Μέγκαν Φοξ, το γεμάτο μπούστο της Κιμ Καρντάσιαν, την επίπεδη κοιλιά της Μισέλ Κίγκαν, τα πλούσια ξανθά μαλλιά της Σκάρλετ Γιόχανσον και τους καμπυλωτούς γοφούς της Κέλι Μπρουκ.

Όσο για τον «τέλειο άντρα», οι γυναίκες θα ήθελαν να έχει τα μαλλιά του Χάρι Στάιλς (προφανώς!), το πρόσωπο του πρωταγωνιστή στις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» Τζέιμι Ντόρναν, το στήθος του μοντέλου από τη Βρετανία Ντέιβιντ Γκάντι, τους δικέφαλους του Μπραντ Πιτ και τα πόδια του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Για τα αρσενικά, από την άλλη, ο «τέλειος άντρας» θα είχε τα μαλλιά του Μπραντ Πιτ, το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, το στήθος του Ράιαν Γκόσλινγκ, τους μυς του Χιου Τζάκμαν και τα πόδια του ποδοσφαιριστή Φρανκ Λάμπαρντ.

Κάπως έτσι, λοιπόν, φαντάζονται τα δύο φύλα τον τέλειο άντρα και την τέλεια γυναίκα. Βέβαια, το δείγμα των 1.000 συμμετεχόντων στην έρευνα ενδεχομένως να μην είναι τόσο αντιπροσωπευτικό, μιας και το προσωπικό γούστο του καθενός είναι τελείως υποκειμενικό... Ή μήπως όχι; Εσείς πόσο συμφωνείτε με τα παραπάνω πρότυπα ομορφιάς; Είναι καθόλου κοντά στη δική σας αντίληψη για τις ιδανικές αναλογίες;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved