Kι όμως, οι κάλτσες μας κάνουν… ταύρους στο κρεβάτι!

Πολλοί τις θεωρούν αντιερωτικές, άλλοι περιττές, όμως η ουσία είναι μία!

Kι όμως, οι κάλτσες μας κάνουν… ταύρους στο κρεβάτι!

Οι κάλτσες στο κρεβάτι ανεβάζουν τη γυναικεία λίμπιντo. Οι γυvαίκες που δεν τις αποχωρίζονται ακόμα και όταν κάνουν έρwτα, δεν βγαίνουν χαμένες. Ίσα–ίσα.

Ολλανδική έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» δείχνει ότι οι γυvαίκες που δεν βγάζουν τις κάλτσες τους πριν συνερευθούν ερwτικά με το ταίρι τους λύνουν το πρόβλημα της κακής κυκλοφορίας στα κάτω άκρα και δεν προσφέρουν στο σύντροφό τους... κρύα πόδια, κάτι που συχνά τους χαλάει την όρεξη.

Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου του Χρόνινγκεν, το 80% των γυvαικών που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι έφταναν στην κορύφωση όταν φορούσε κάλτσες κατά τη διάρκεια της ερwτικής πράξης.

Ο επικεφαλής της μελέτης, Γκερτ Χολστέγκε, θεωρεί πως το να φοράμε κάλτσες και να φτάνουν στην κορύφωση στη διάρκεια της εpwτικής σuvέρεuσης έχει να κάνει με το αίσθημα ασφάλειας και την άνεση που νιώθουμε.

«Οι περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με το άγχος και το φόβο πρέπει να απενεργοποιούνται, προκειμένου μια γuvαίκα να φτάσει στην κορύφωση», δήλωσε.

«Το ευχάριστο περιβάλλον, όπως η σωστή θερμοκρασία, είναι σημαντικός παράγοντας ώστε μια γuvαίκα να αισθανθεί ασφαλής», προσέθεσε.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved