Ήρθε η βότκα του Διαβόλου (video)

Σε μια ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο Σατανάς ξέρει να παρτάρει, ο πλανήτης χαιρετίζει την περιορισμένης διάθεσης Baphomet Vodka.

Ήρθε η βότκα του Διαβόλου (video)

Η Mikkeller την αποστάζει σε περιεκτικότητα οινοπνεύματος 66,6% με τη βοήθεια μάλιστα κρανίου τράγου, αν και ευτυχώς γι να την απολαύσεις δεν χρειάζεται να πουλήσεις την ψυχή σου στον Διάολο!

Η φίρμα αποφάσισε λοιπόν να κάνει τη βότκα της όσο πιο δαιμονική παίρνει, εισάγοντας κρανίο τράγου στη διαδικασία απόσταξης και αφήνοντας τους δαίμονες να κάνουν όλη τη δουλειά.

Η Mikkeller ισχυρίζεται μάλιστα ότι χρειάζεται 66 μέρες και 6 λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απόσταξης, κάνοντας τους σατανικούς συνειρμούς να πέφτουν βροχή.

Κι αν η exclusive φίρμα είναι γνωστή παγκοσμίως γι τις επίσης περιορισμένης διάθεσης μπίρες της, η νέα προσπάθειά της στην παρασκευή βότκας χαρακτηρίζεται από τους γνώστες πετυχημένη.

Και παρά το γεγονός ότι η Baphomet Vodka παραμένει σπάνια και δεν θα κυκλοφορήσει στα ράφια της γειτονικής μας κάβας, θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Mikkeller, αν και θα χρειαστούν επικλήσεις στον Άρχοντα του Σκότους για να βάλεις ένα μπουκάλι στο χέρι...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved