7 σημάδια που δεν οδηγούν σε σχέση

Mην προσπαθείτε για το αντίθετο!

7 σημάδια που δεν οδηγούν σε σχέση

Η αλήθεια είναι πώς πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα να κάνουμε εικασίες για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα ή για το ποια σημάδια δείχνουν πώς ο τύπος που βγαίνετε θα σας ζητήσει να είστε μαζί.

Αναλύσεις επί αναλύσεων για τα θέματα αυτά μονοπωλούν το ενδιαφέρον των συζητήσεων μεταξύ φίλων. Ωστόσο, υπάρχουν και μερικοί καλοί «οιωνοί» που όμως παραπλανούν.

Ποιοι είναι αυτοί;

• «Μου κρατούσε το χέρι»: Μην πείτε «αχ! Τι ρομαντικός». Πάρτε το ως ένα τυχαίο γεγονός. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ερμηνεύσετε ως σημάδι που θα σας οδηγήσει σε σχέση.

• Σας κάλεσε να πάτε εκδρομή με τους φίλους του: Ε, και; Απλά είστε ένα ακόμη άτομο που περνάει καλά και σκέφτηκε να σας προσκαλέσει. Δεν μπορείτε να το ερμηνεύσετε διαφορετικά. Ναι, είναι καλό το ότι σας προσκάλεσε να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο μαζί, αλλά το θέμα είναι με το τι το συγκρίνετε.

• Σας ετοίμασε πρωινό: Περάσετε μια όμορφη νύχτα μαζί και το πρωί συνεχίστηκε. Δεν χρειάζεται να μπείτε στο πειρασμό να σκεφτείτε και τα υπόλοιπα πρωινά. Μην μπερδεύετε το ότι είναι ευγενικός με τα συναισθήματά του. Μπορεί αύριο να ετοιμάζει σε κάποια άλλη πρωινό, απλά έχει μάθει να δημιουργεί ένα ωραίο πλαίσιο.

• Ζήτησε την άποψη σας για το σπίτι που πρόκειται να νοικιάσει: Όχι δεν ετοιμάζει καμία έκπληξη, ούτε την ώρα που θα κοιτάτε τους χώρους του σπιτιού θα γονατίσει στη μέση του άδειου σαλονιού και θα κάνει πρόταση γάμου. Μην ζείτε μόνη σας σε σαπουνόπερα. Απλά όταν λέει πώς θέλει μια γυναικεία γνώμη και αισθητική για το σπίτι του, εννοεί ακριβώς αυτό το πράγμα.

• Σας κρατούσε αγκαλιά όλο το βράδυ: Ναι, όντως είναι πολύ ρομαντικό και γλυκό. Αλλά, υπάρχει μια μικρή παγίδα εδώ. Κάποιοι άντρες θέλουν να ζουν τις όμορφες στιγμές μίας σχέσης αλλά χωρίς καμία δέσμευση. Και δυστυχώς, είναι πολλοί.

• Απάντησε με φιλί στην ερώτηση «Σε τι φάση είστε;» ή «Αν τρέφει συναισθήματα για εσάς» και άλλες παρόμοιες που το βασικό τους νόημα είναι «Τι γίνεται φίλε; Θα τραβήξει πολύ αυτή η βαλίτσα;». Το φιλί δεν είναι απάντηση.

• Σας ζήτησε να τον συνοδεύσετε σε μια κοινωνική υποχρέωση: Όχι δεν είναι ούτε αυτό προμήνυμα. Απλά, επειδή υπάρχει η φήμη ότι οι γυναίκες τρελαίνονται να πηγαίνουν σε γάμους, παίρνοντας ιδέες για το πώς θα σχεδιάσουν κάποια μέρα το δικό τους, είπε να σας προσκαλέσει. Βαριόταν κιόλας να πάει μόνος του και έτσι είπε «Ας την καλέσω». Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Το κείμενο δεν έχει λόγο να σας απομυθοποιήσει όλες τις όμορφες στιγμές που ζείτε με τον νέο σας φλερτ, new entry στη ζωή σας, τύπο, τάδε, πείτε τον όπως θέλετε.

Το θέμα είναι πώς όταν βάζετε τον εαυτό σας σε μια διαδικασία να ονειρεύεται πράγματα και καταστάσεις χάνει τις καλύτερες στιγμές που συμβαίνουν στο τώρα. Μπορεί όντως μετά από 3,5,8 μήνες που βγαίνετε να σας ζητήσει να είστε μαζί ή να δηλώσει ερwτευμένος αλλά αφήστε τον να σας το πει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζείτε μόνες σας τη στιγμή εκείνη στη φαντασία σας.

Το φλερτ και το ερwτικό παιχνίδι είναι η καλύτερη φάση μιας ερωτικής ιστορίας, μην την απομυθοποιείτε με εικασίες και συμπεράσματα που δεν ισχύουν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved