Ο καταρράκτης που απαγορεύεται να επισκέπτονται οι άνδρες

Στο κρατίδιο Terengganu της βορειοανατολικής Μαλαισίας βρίσκεται η τεχνητή λίμνη Tasik Kenyir με έναν υπέροχο καταρράκτη και 340 τεχνητά νησιά, που έχουν αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών, κυρίως από Ασιατικές χώρες.

Ο καταρράκτης που απαγορεύεται να επισκέπτονται οι άνδρες

Η λίμνη είναι η μεγαλύτερη τεχνητή λίμνη της νοτιoανατολικής Ασίας.

Το παράδοξο είναι ότι οι αρχές του κρατιδίου επιτρέπουν την επίσκεψη στον καταρράκτη μόνο σε γυναίκες, ενώ τον γύρω χώρο περιπολούν γυναίκες φρουροί και επίσης γυναίκες είναι και οι οδηγοί των πλοιαρίων που μεταφέρουν τους τουρίστες για να θαυμάσουν τον καταρράκτη!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κρατιδίου, Datuk Seri Ahmad, η επίσκεψη στον καταρράκτη απαγορεύθηκε στους άνδρες μετά από αίτημα γυναικών τουριστριών από την δυτική Ασία!

Τα σχέδια για την ευρύτερη περιοχή της τεχνητής λίμνης είναι μεγαλόπνοα, σύμφωνα με τις αρχές, αφού πρόκειται σύντομα να ανεγερθούν ξενοδοχεία, πάρκο αναψυχής και ένας τεράστιος χώρος για πάρκινγκ, ενώ πρόκειται να κατασκευαστούν και άλλα τεχνητά νησιά.

Ο Ahmad δηλώνει ότι η λίμνη Tasik Kenyir θα γίνει σύντομα παγκόσμιος πόλος έλξης τουριστών και θα πρόκειται για τη μοναδική λίμνη διεθνώς που θα διαθέτει duty free! Σημειώνεται ότι πέρυσι επισκέφθηκαν την περιοχή 400.000 τουρίστες και τη φετινή χρονιά οι αρχές υπολογίζουν ότι οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 500.000.

Συνολικά το έργο ανάπλασης της περιοχής υπολογίζεται να αγγίξει τα 65 εκατ. ευρώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved