Απίστευτο βίντεο: Έμεινε κρεμασμένος στο βουνό για μια ολόκληρη νύχτα

Ξινή βγήκε στον 19χρονο Σάμιουελ Φράπιερ η ιδέα του να πάει για αναρρίχηση στο Λονγκ Πικ του Κολοράντο.

Απίστευτο βίντεο: Έμεινε κρεμασμένος στο βουνό για μια ολόκληρη νύχτα

Ο νεαρός παγιδεύτηκε στα 4.000 μέτρα και πέρασε ολόκληρη τη νύχτα κρεμασμένος στο βουνό, μέσα στο κρύο και τον απόλυτο τρόμο.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Σάμιουελ χωρίστηκε από τον φίλο του και παγιδεύτηκε σε ένα πολύ δύσκολο σημείο του βουνού. Ευτυχώς είχε την ψυχραιμία να τηλεφωνήσει από το κινητό του στο αρχηγείο του Εθνικού Πάρκου του Ρόκι Μάουντεν και να ενημερώσει τους υπεύθυνους ότι είναι καλά, αλλά δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Αμέσως κινητοποιήθηκε μια ομάδα από 28 διασώστες που ξεκίνησε στις έξι το πρωί της Τετάρτης και είχε ευτυχώς αίσιο τέλος, αφού ελικόπτερο κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον μεταφέρει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Οι άνθρωποι που τον έσωσαν είπαν ότι αν και ο 19χρονος βρισκόταν σε καλή φυσική κατάσταση, δεν είχε την εμπειρία για να κάνει μια τόσο δύσκολη αναρρίχηση, αλλά ούτε και τον κατάλληλο εξοπλισμό, αφού φορούσε βαμβακερά ρούχα και ακατάλληλα παπούτσια.

Λένε μάλιστα ότι είναι θαύμα που άντεξε τις ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο βουνό κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δείτε το βίντεο:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved