Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 23° 24' 04" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 25° 42' 08" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 13° 22' 44" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 15' 00" ΖΥΓΟΣ R
ΑΡΗΣ - 29° 56' 24" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΔΙΑΣ - 01° 36' 46" ΤΟΞΟΤΗΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 15' 48" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 29° 39' 24" ΚΡΙΟΣ R
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 13° 43' 06" ΙΧΘΥΕΣ R
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 19° 16' 01" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 29° 10' 45" ΚΑΡΚΙΝΟΣ R

Γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού

Νέα επιστημονική μελέτη διαπίστωσε ότι οι ενήλικες που καταναλώνουν γάλα, γιαούρτι και τυριά με χαμηλά λιπαρά έχουν μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικών επεισοδίων σε σχέση με όσους τα προτιμούν στην «πλήρη» εκδοχή τους.

Γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού


Οι ειδικοί ωστόσο επισημαίνουν ότι αν και οι ενδείξεις είναι σαφείς χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης. Παράλληλα υπογραμμίζουν ότι η σωστή προσέγγιση αυτών των ζητημάτων δεν πρέπει να είναι μονοδιάστατη – μια γενικότερα ισορροπημένη διατροφή εξακολουθεί πάντα να αποτελεί το κλειδί για την προστασία του αγγειακού μας συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Σχολιάστε
ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies