Εκλογές 2014: Οι 13 περιφέρειες που θα κρίνουν το νικητή

Τα φαβορί, τα "κάστρα", οι "αντάρτες", οι αντικυβερνητικοί - ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να διαμορφώσουν κλίμα νίκης ενόψει των ευρωεκλογών που έπονται

Εκλογές 2014: Οι 13 περιφέρειες που θα κρίνουν το νικητή

Σε κατάσταση... πανικού βρίσκονται τα κομματικά επιτελεία λόγω της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τα επιτελεία των κομμάτων επιχειρούν να προβλέψουν το αποτέλεσμα των εκλογών δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιφέρειες "κλειδιά".

Ωστόσο τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν επιτρέπουν ασφαλή συμπεράσματα, καθώς ο κομματικός χάρτης της χώρας έχει αλλάξει και παραδοσιακά "κάστρα" ορισμένων κομμάτων έχουν "αλωθεί" από καιρό.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στοχεύουν σε υψηλά ποσοστά στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ώστε να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα και κυρίως να διαμορφώσουν κλίμα νίκης ενόψει των ευρωεκλογών που έπονται.

Σκοπός τώρα των κομμάτων είναι να κερδίσουν το στοίχημα σε ισχυρούς δήμους και περιφέρεις, όπως ο δήμος Αθηναίων και η Περιφέρεια Αττικής, η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία, ο πολυπόθητος Δήμος Πειραιά, η Κρήτη, η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved