Μουσική παράσταση για την ενίσχυση της W.I.N. HELLAS στις 29/5

Να είστε όλοι εκεί! Η Ευρυδίκη και η Swarovski Hellas, με την υποστήριξη του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην παράσταση «Η Edith, ο Elvis και ό,τι αγαπώ... το μπλε ταξίδι» στηρίζοντας το έργο της W.I.N. Hellas για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

Μουσική παράσταση για την ενίσχυση της W.I.N. HELLAS στις 29/5

H μοναδική αυτή μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαΐου και ώρα 21.30 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, για την ενίσχυση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης W.I.N. Hellas.

Για μία μόνο μέρα, οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά την Ευρυδίκη να ερμηνεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου σε μια μουσική παράσταση, που σκαλίζει μνήμες και προκαλεί συγκίνηση. Μία θεατρική προσέγγιση στις γειτονιές του κόσμου, κάτω από τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου, παρέα με τα τραγούδια που μεγάλωσε, αγάπησε και πάντα θα θυμάται. Από το Παρίσι στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη, ένα μπλε ταξίδι συντροφιά με ονειροπόλους συνοδοιπόρους και επιστροφή πάντα εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά μας... στην Ελλάδα.

Σκοπός της W.I.N. HELLAS είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση των γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Με μεγάλη χαρά και τιμή, η W.I.N Hellas, οι μόνιμοι υποστηριχτές αλλά και η Project Manager της οργάνωσης Σαμάνθα Αποστολοπούλου, καλούν όσους επιθυμούν να στηρίξουν με το δικό τους τρόπο, την καταπολέμηση της βίας.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.

Να είστε όλοι εκεί!

Τιμές Εισιτηρίων: 10€ - 15€ - 20€

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr | Πολυκατάστηματα Public, Παπασωτηρίου, Ιανός και 7seven video clubs.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Συγγρού 143, Aθήνα, 210 9315600, www.gialino.gr

Γίνε κι εσύ αρωγός στην προσπάθειά μας βοηθήσουμε στην πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών!

win hellas evridiki

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Ευρυδίκη – "Η Edith, ο Elvis και ό,τι αγαπώ... το μπλε ταξίδι"

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρήγος

Ενορχηστρώσεις: Βαγγέλης Τζάτσος

Συμμετέχουν: Σταύρος Νιφοράτος – Χρήστος Κωνσταντόπουλος

Παίζουν οι μουσικοί:

Τύμπανα – Γιώργος Λιβαδάς

Πιάνο-Σαξόφωνο – Λευτέρης Πουλιού

Κιθάρες – Στράτος Σπηλιωτόπουλος

Ακορντεόν – Γιώργος Σχοινάς

Κόντρα μπάσο – Βαγγέλης Τζάτσος

Ήχος: Δημήτρης Digi Χωριανόπουλος – Γιάννης Κολεβέντης

Φώτα: Αργύρης Καλοπήτας

Επιμέλεια προγράμματος: Ευρυδίκη

Υπεύθυνος παραγωγής: Αλέξανδρος Ζώης

Επιμέλεια κοστουμιών: Διονύσης Κολποδίνος

Σχεδιασμός ρούχων Ευρυδίκης: ΚONSTANTINOS MELIS by LASKOS

Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με: WIN Hellas, +30 210-899-6636, info@winhellas.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS* ιδρύθηκε στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά - Παπαδάκου και αριθμεί πλέον περισσότερα από 5.000 μέλη. Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών. Σκοπός της είναι να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας κ.α.), η W.I.N. HELLAS προσφέρει ψυχο - κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Επιπλέον, παρέχει ψυχολογική στήριξη και νομική συμβουλευτική, μέσω εξειδικευμένων ψυχο - εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της πανελλαδικής γραμμής υποστήριξης γυναικών - θυμάτων βίας
(210- 8996636).

Παράλληλα, η W.I.N. HELLAS βοηθάει τις γυναίκες που χρειάζονται φιλοξενία σε ξενώνες και νομική καθοδήγηση φέρνοντάς τις σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς και υποστηρικτικές δομές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved