Κοντά στην προσπάθεια κατασκευής πίστας Formula 1 o Σαμαράς

Την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την η κατασκευή πίστας Formula 1 στη Δραπετσώνα στηρίζει ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Κοντά στην προσπάθεια κατασκευής πίστας Formula 1 o Σαμαράς

Μάλιστα, σε επιστολή που έστειλε προς τον δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Λουκά Τζανή, ο Πρωθυπουργός τάσσεται υπέρ της κατασκευής της πίστας Formula 1 (Dielpis Formula 1) και κάνει λόγο για ένα έργο πνοής και ανάπτυξης της περιοχής του Πειραιά.

«Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, σας ευχαριστώ θερμά για την επιστολή σας σχετικά με την μελέτη και κατασκευή της πίστας Formula 1 (Dielpis Formula 1) στο Δήμο Δραπετσώνας. Στηρίζουμε την προσπάθειά σας, η οποία όπως μου αναφέρατε θα πραγματοποιηθεί αμιγώς με ιδιωτικά κεφάλαια. Αναγνωρίζω τα οφέλη που μπορεί να έχει ένα τέτοιο έργο τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής με τη δημιουργία θέσεων εργασίας όσο και γενικότερα για την Ελλάδα με την προβολή της αλλά και την προσέλκυση νέου τουριστικού κοινού. Αναμένουμε τη σχετική μελέτη προς την Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) ώστε να προχωρήσει η αδειοδοτική διαδικασία», αναφέρει αναλυτικά η επιστολή.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved