Ένας τρόπος να βγάζεις πολλά χρήματα στη δουλειά σου!

Αγαπώ τη δουλειά μου, αλλιώς δε θα την έκανα.

Ένας τρόπος να βγάζεις πολλά χρήματα στη δουλειά σου!


Τα λεφτά και η ασφάλεια είναι πολύ σημαντικά για όλους. Η προσωπική σας ευχαρίστηση και το πάθος σας για μια συγκεκριμένη ασχολία είναι ακόμα πιο σπουδαία. Γι' αυτό έχει μεγάλη σημασία να ονειρεύεστε.

Αν εργάζεστε πλήρες ωράριο, περνάτε πιθανότατα περίπου 250 μέρες το χρόνο στη δουλειά. Διακόσιες πενήντα μέρες αντιστοιχούν σε πάνω από τα δύο τρίτα του έτους, άρα αν δεν ασχολείστε με κάτι που κάνει την καρδιά σας να σκιρτά και σας πλημμυρίζει με πάθος και ενθουσιασμό, τότε σπαταλάτε πολύ πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας. «H δουλειά πρόκειται να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της ζωής και ο μόνος τρόπος για να είστε απόλυτα ικανοποιημένοι είναι να κάνετε κάτι που, κατά τη γνώμη σας, είναι μια σπουδαία δουλειά. Και ο μόνος τρόπος για να κάνετε μια σπουδαία δουλειά είναι να αγαπάτε αυτό με το οποίο ασχολείστε. Αν δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμα, συνεχίστε την αναζήτηση και μην εφησυχάζετε.

Για κάποιο λόγο πολλοί από εμάς έχουμε διαχωρίσει την ευτυχία από την εργασία μας και δεν αγαπάμε αυτό που κάνουμε καθημερινά. Η ζωή όμως δεν υπάρχει λόγος να είναι έτσι. Το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι ευτυχισμένοι και κάνουν τη δουλειά των ονείρων τους σας υπογραμμίζει ότι μπορείτε κι εσείς να το πετύχετε. Δεν είναι ανάγκη να ξέρετε ποια είναι η δουλειά των ονείρων σας - είπαμε πως η ευτυχία σας συνδέεται άρρηκτα με αυτή· άρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε την ευτυχία σας κι εκείνη θα σας οδηγήσει σ' αυτή!

Δεν εργάζομαι γιατί πρέπει να εργαστώ. Εργάζομαι γιατί απολαμβάνω τη δουλειά μου. Για μένα, η δουλειά είναι λατρεία, αφού αποπνέει την αίσθηση ενός σκοπού και δίνει χαρά και ικανοποίηση όχι μόνο σ' εμένα, αλλά και στους ανθρώπους γύρω μου. Αυτό σκέφτονται συνήθως οι άνθρωποι που καταφέρνουν να πετύχουν στον τομέα τους και να βγάλουν χρήματα ως πετυχημένοι επαγγελματίες. Οι πετυχημένοι άνθρωποι δεν λένε ποτέ πάω για δουλειά. Απλά ξυπνούν κάθε πρωί και πηγαίνουν να κάνουν αυτό που αγαπούν πραγματικά.

Τι είδους δουλειά θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι κάνετε ώστε να μην πείτε ποτέ, «Πάω για δουλειά»; Η δουλειά σας θα πρέπει να περικλείει το πάθος σας ή το ιδιαίτερο χάρισμά σας και να είναι κάτι που θα κάνατε ακόμα και αμισθί.

Πηγή: boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved