Rebuild Kefalonia: Όταν θέλει… Η Ελλάδα μπορεί!

Σκοπός... επετεύχθη! Μεγάλοι Έλληνες και ξένοι αστέρες του ποδοσφαίρου έκαναν το κλειστό του ΟΑΚΑ... ποδοσφαιρικό γήπεδο για φιλανθρωπικό σκοπό με τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες του σεισμού της Κεφαλονιάς.

Rebuild Kefalonia: Όταν θέλει… Η Ελλάδα μπορεί!

Μεγάλοι άσοι του παρελθόντος οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα γήπεδα, έπαιξαν μπάλα για να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται.

«Όταν η Ελλάδα θέλει, μπορεί» ήταν το κεντρικό μήνυμα που πέρασαν ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Κριστόφ Βαζέχα και πολλοί μεγάλοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, ώστε άπαντες να σταθούμε δίπλα στα παιδιά της Κεφαλονιάς που είδαν μέσα σε λίγα 24ωρα τα σπίτια τους να καταστρέφονται και τη ζωή τους να αλλάζει δραματικά.

Η DPG και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή την αποψινή εκδήλωση και συμμετείχαν ενεργά στην ενίσχυση της μεγάλης αυτής προσπάθειας, μέρος της οποίας ήταν και η αποκλειστική τηλεοπτική κάλυψής της, για το διαδίκτυο, από το www.onsports.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορείτε να στέλνετε SMSστο 54534 και να γράφετε LK και το ποσό θα πάει στους πληγέντες της Κεφαλονιάς.

Όσον αφορά το παιχνίδι οι Έλληνες νίκησαν τους Ξένους αστέρες με 18-15 σ' ένα ματς που είχε δύο ημίχρονα διάρκειας 30 λεπτών το καθένα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα και κορυφαίος σκόρερ ο Άγγελος Μπασινάς ο οποίος αν και σε όλη του την καριέρα έπαιξε ως μέσος, αλλά στον συγκεκριμένο αγώνα βρήκε δίχτυα σε πέντε περιπτώσεις!

Χατ-τρικ έκανε και ο Σπύρος Μαραγκός, ενώ για τους ξένους ξεχώρισαν ο αειθαλής Κριστόφ Βαζέχα ο οποίος επίσης σκόραρε τρεις φορές, αλλά και οι Τζόρτζεβιτς, Λουτσιάνο οι οποίοι χάρισαν όμορφες φάσεις. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο διαιτητής Τάσος Κάκος ο οποίος πλάσαρε τον Νίκο Σαργκάνη μετά από ασίστ του προπονητή των ξένων, Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Πριν, αλλά και στη διάρκεια του ημιχρόνου γνωστοί καλλιτέχνες τραγούδησαν για να διασκεδάσουν τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αλλά και για να δείξουν κι εκείνοι τη στήριξή τους στους πληγέντες της Κεφαλονιάς.

Θυμηθείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε μέσα από το onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved