ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Barbie;

Ο γρίφος γύρω από τη...ζωή της κούκλας που έχει λατρευτεί όσο καμία άλλη, παραμένει ένα μυστήριο γι' αυτό και θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ; Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Barbie;

Το πλήρες όνομά της είναι Barbara Millicent Roberts. Δεν είναι από το Malibu αλλά από το (φανταστικό) Willows του Wisconsin και μάλιστα πήγε σχολείο στο Willows High School.

Γεννήθηκε το 1959, έχει κάνει τουλάχιστον 130 διαφορετικά επαγγέλματα στη ζωή της (όλα με εκπληκτική επιτυχία), δεν παντρεύτηκε ποτέ τον επίσημα αγαπημένο της, είχε 7 αδέρφια, τον Skipper, τη Stacie, την Chelsea, την Krissy, την Kelly, την Tutti, και τον Todd και όταν πρωτοβγήκε στην αγορά κόστιζε 3 δολάρια, δηλαδή σε σημερινή αξία περίπου 24 δολάρια.

Η δημιουργός της, Ruth Handler εμπνεύστηκε από την 7χρονη τότε κόρη της, που έπαιζε με χάρτινες κούκλες και αποφάσισε να της κάνει ένα ... τρισδιάστατο δώρο. Έτσι προέκυψε η πασίγνωστη κούκλα, η οποία αρχικά εμφανίστηκε ως μία 17χρονη πιτσιρίκα με καριέρα μοντέλου. Η πρώτη μάλιστα Barbie κυκλοφόρησε σε δύο εκδόσεις: σε ξανθιά και καστανή και κατασκευαζόταν στην Ιαπωνία, ενώ τα ρούχα της ήταν χειροποίητα από Ιάπωνες εργάτες.

Αργότερα, το 1961, γνώρισε τον Ken Carson. Ένα νεαρό, δύο χρόνια και δύο μέρες μικρότερό της, με τον οποίο όμως χώρισε και το 2004, η Barbie αναζήτησε την αγάπη στα καλοσχηματισμένα μπράτσα του Blaine, ενός Αυστραλού σέρφερ.

Βέβαια η Barbie είχε και την τιμητική της στο χώρο της τέχνης. Μάλιστα, ο ίδιος ο Andy Warhol to 1985 φιλοτέχνησε μία μεταξοτυπία της. Στο βιβλίο «The Andy Warhol Diaries» αναφέρεται ότι ο ίδιος το μισούσε αυτό το έργο αν και υποκλίθηκε όταν το αποκάλυψε στον πρόεδρο της εταιρείας Mattel.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Barbie είχε σχεδόν πάντα ...καφέ σκιά ματιών ενώ αν ήταν πραγματικός άνθρωπος θα ήταν περίπου 2.18 μ (!) με διαστάσεις 39-23-33.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved