ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ: Διάφανο μπαλκόνι στα 3.842 μέτρα!

Το Chamonix το γνωρίζουν καλά τόσο οι λάτρεις των χειμερινών σπορ όσο και εκείνοι που επιθυμούν να απολαύσουν χειμερινές διακοπές σε ένα από τα πλέον διάσημα γαλλικά θέρετρα.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ: Διάφανο μπαλκόνι στα 3.842 μέτρα!

Με θέα στο βουνό Aiguille du Midi η εντυπωσιακή αυτή κωμόπολη συγκεντρώνει κάθε χρόνο πλήθος επισκεπτών, ενώ φέτος για πρώτη φορά ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει την έτσι ή αλλιώς εντυπωσιακή θέα με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Ο Pierre-Yves Chays δημιούργησε μια γυάλινη καμπίνα στην κορυφή του βουνού που φέρει την ονομασία «Step into the Void» και σε ύψος 3.842 μέτρων, η οποία εγκαινιάστηκε στις 21 Δεκεμβρίου και δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να θαυμάσει τη θέα μπροστά του αλλά και το κενό κάτω από τα πόδια του με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. «Σαν να αιωρείσαι στο κενό, το διάφανο γυαλί προκαλεί αρκετές ταχυπαλμίες και ανεβάζει την αδρεναλίνη, ζητούμενο άλλωστε των αθλητών του βουνού», λέει ο δημιουργός. Στην ουσία πρόκειται για μια γυάλινη καμπίνα πέντε πλευρών που θυμίζει αρκετά το περίφημο Skywalk στο Grand Canyon.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved