Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το Φάληρο στις «φλόγες»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30 Onsports/Novasports 1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τα πάντα πλέον κινούνται στους ρυθμούς του «αιώνιου» ντέρμπι.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το Φάληρο στις «φλόγες»

Τα ψέματα... τελείωσαν. Στις 19:30 το Φάληρο θα πάρει... φωτιά, το μεγάλο ντέρμπι θα ξεκινήσει και οι αποδείξεις θα δοθούν από τους 22 «μαχητές» στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και από τους δυο... αρχιτέκτονες στις άκρες των πάγκων. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ένα ντέρμπι αποδείξεων για τους «αιώνιους». Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αποδείξουν πως πράγματι είναι πολύ μακριά πια από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και πως δεν μπορούν να συγκριθούν με κανέναν εγχώριο αντίπαλό τους, την ώρα που οι «πράσινοι» πάνε στο Φάληρο για να αποδείξουν πως είναι η ομάδα του μέλλοντος, κι αυτή που έχει θέσει βάσεις για να αμφισβητήσει τα επόμενα χρόνια την κυριαρχία του Ολυμπιακού.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, τα πάντα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η ψυχολογία των Πειραιωτών μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στα ύψη, η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και μετράει μόνο νίκες στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ακόμα δεν έχει ηττηθεί στις προηγούμενες 26 αγωνιστικές. Τόσο ο Μίτσελ όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν τα πάντα για να πάρουν εμφατική νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ ένα ακόμα «όπλο» για τους Πειραιώτες θα είναι η έδρα τους, που αναμένεται κατάμεστη και... καυτή όπως συνήθως στα ντέρμπι.

Την ίδια ώρα, στο «πράσινο» στρατόπεδο το κλίμα είναι αρκετά καλό και υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του «αιώνιου» αντιπάλου. Άπαντες στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν τι σημαίνει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», έχουν προετοιμαστεί και σωματικά και ψυχικά για όσα θα συναντήσουν στο Φάληρο και ο Γιάννης Αναστασίου έχει κάνει το απαραίτητο... φροντιστήριο τους πιο άπειρους – από τέτοιες καταστάσεις – ποδοσφαιριστές του, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του ντέρμπι. Της αποστολής του «τριφυλλιού» για το Φάληρο, θα ηγηθεί ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ στην προπόνηση του Σαββάτου (01/03) έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της Θύρας 13 για να τονώσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και να τους ζητήσουν να τα δώσουν όλα στο ντέρμπι!

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved