Τέσσερεις τύποι αντρών που χρησιμοποιούν τα sms

Ο καθένας για τους δικούς του λόγους

Τέσσερεις τύποι αντρών που χρησιμοποιούν τα sms

Τα μηνύματα μπήκαν στην ζωή μας πριν από αρκετό καιρό μαζί με τα κινητά τηλέφωνα. Συνήθως τα χρησιμοποιούμε για ευκολία, όταν δεν μπορούμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο ή βαριόμαστε και για να δώσουμε κάποιες πληροφορίες που θα τις έχει ο συνομιλητής σημειωμένες.

Όταν όμως πρόκειται για συνομιλία άντρα με το αντίθετο φύλλο τότε τα πράγματα αλλάζουν και όλα παίρνουν ένα διαφορετικό νόημα. Ένας άντρας που επικοινωνεί μαζί σου αποκλειστικά με μηνύματα μάλλον ανήκει σε έναν από τους παρακάτω τύπους:

Ο γυναικάς
Δεν είναι έτοιμος να γίνει αποκλειστικά δικός σου και γι αυτό προτιμάει την ασφάλεια των μηνυμάτων αποφεύγοντας έτσι την απευθείας συνομιλία που μπορεί να δώσει μια πιο συναισθηματική νότα στην μεταξύ σας συνομιλία. Μπορεί να σε έχει του χεριού του και να σε κάνει να περιμένεις για ώρες ένα του μήνυμα, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην είσαι η μόνη στην λίστα. Όλο αυτό το «παιχνίδι» τον κάνει να νιώθει την επιβεβαίωση που τόσο πολύ λαχταρά...

Ο «απατεώνας»
Ο «απατεώνας» είναι ίσως η φυσική εξέλιξη του παραπάνω τύπου καθώς αποφάσισε να δεσμευτεί με μια γυναίκα χωρίς όμως να το έχει βάλει καλά στο μυαλό του. Έτσι δεν αποχωρίζεται την προσπάθεια να προσεγγίζει κι άλλες γυναίκες, όμως προτιμάει να μιλάει μέσω μηνυμάτων για να μην δίνει δικαιώματα και προφανώς για να μην βρεθεί ποτέ στην αμήχανη θέση να σηκώσει το τηλέφωνο του μπροστά στην κοπέλα του, την οποία μάλιστα και τρέμει όπως ο διάολος το λιβάνι. Η αλήθεια είναι ότι δεν απατάει κανονικά την κοπέλα του απλά θέλει να διατηρείται σε φόρμα.

Ο εξαρτημένος
Είναι αυτός που στέλνει μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και πολλές φορές δεν διστάζει να βομβαρδίσει το κινητό σου και με κλήσεις. Στην αρχή μπορεί να το βρεις όμορφο και να σου αρέσει αλλά στην συνέχεια μάλλον θα βαρεθείς. Ο άνθρωπος όμως έχει την ανάγκη σου και φοβάται μην σε χάσει όποτε αναγκάστηκα θα στέλνει συνέχεια μέχρι να τον χωρίσεις. Μην σου φανεί περίεργο αν και μετά από αυτό συνεχίσει να στέλνει για να μάθει τους λόγους του χωρισμού...

Ο ελεγκτής
Ο ελεγκτής είναι πολύ πιο διακριτικός από τον εξαρτημένο καθώς δεν υποκύπτει ποτέ στο λάθος να στείλει πολυάριθμα μηνύματα και να κουράσει το άτομο στο οποίο τα στέλνει. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν πρέπει να ενοχλήσει, αλλά μπορεί να συγκρατηθεί και να στείλει όσα ακριβώς μηνύματα χρειάζονται ώστε να μάθει όλα αυτά που θέλει για να μείνει ήσυχος όταν αυτός δεν είναι μαζί σου. Είναι ζηλιάρης αλλά το κάνει με το απαραίτητο τακτ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved