H καρδιά του Final 4 χτυπάει στο Onsports

 

H καρδιά του Final 4 «χτυπάει» στο Onsports και την Κυριακή,
Παπασταύρου Λίντα
H καρδιά του Final 4 χτυπάει στο Onsports

από το πρωί και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, θα παρακολουθήσετε Live όλες τις εξελίξεις από τη Βαρκελώνη.

Το Magic Bus του Οnsports θα βρίσκεται από τις 13.00 στον περιβάλλοντα χώρο του Παλάου Σαν Τζόρντι, απ’ όπου o Δημήτρης Ρήγας, ο Χρήστος Γιαννούλης, θα σας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις και θα σας βάλουν σε ατμόσφαιρα… τελικού. Ρεπορτάζ, σχόλια, οι απόψεις των οπαδών του Παναθηναϊκού και της Μακάμπι θα… παρελάσουν μέσω της WEB TV του Onsports, από την οθόνη σας, σε ένα πρωτοποριακό εγχείρημα για την ιστορία των ελληνικών αθλητικών sites.

Από τις 13.30 η Αλεξάνδρα Λούτση θα πάρει θέση στα δημοσιογραφικά του Παλάου Σαν Τζόρντι και θα σας περιγράψει ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ, όλα όσα θα συμβαίνουν εντός του γηπέδου όπου θα διεξαχθεί τόσο ο μικρός (Σιένα – Ρεάλ 14.30, ΝΕΤ – NovaSports 1) , όσο και ο μεγάλος τελικός (17.30 ΝΕΤ – NovaSports 1).

Μετά το τέλος του αγώνα, θα παρακολουθήσετε LIVE όσα θα πουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του τελικού στη μικτή ζώνη, αλλά και τις δηλώσεις των δύο προπονητών στη συνέντευξη Τύπου. Και ακόμα, όλο το ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια, αλλά και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί εκτός γηπέδου, με νέα ζωντανή μετάδοση από το Magic Bus του Οnsports.

Και αν όλα πάνε καλά για την ελληνική ομάδα και κατακτήσει το έκτο ευρωπαϊκό, τότε αντιλαμβάνεστε ότι θα υπάρξει και… τρίτο ημίχρονο, γεμάτο με εκπλήξεις, τόσο από το ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια της άφιξής της αποστολής, αλλά και της αναχώρησής της για την Ελλάδα, όσο και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου αναμένεται να στηθεί το μεγάλο πάρτι των οπαδών του Παναθηναϊκού, για την υποδοχή των παικτών και των μελών της τεχνικής ηγεσίας.

Συντονιστείτε στο Onsports, το μοναδικό ελληνικό site που «εγκαταστάθηκε» από την περασμένη Κυριακή στη Βαρκελώνη και με καθημερινές ζωντανές εκπομπές, ανέτρεψε τα καθιερωμένα και βρέθηκε πολλά κλικ πιο μπροστά απ’ όλους.

Η καρδιά του Οnsports χτυπάει στη Βαρκελώνη και η καρδιά του Final 4 χτυπάει στο Onsports.


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved