To Onsports εκπέμπει… Final 4

Όλα είναι πλέον έτοιμα για τη μεγάλη μάχη

Όλα είναι πλέον έτοιμα για τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού με τη Σιένα και το Onsports θα εκπέμψει Live από τη Βαρκελώνη, λίγο μετά τις 16.00.

Στη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, μέσω της WEB TV, θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ελληνικής και της ιταλικής ομάδας, αλλά και για το άλλο ζευγάρι της βραδιάς, Ρεάλ – Μακάμπι.

Οι απεσταλμένοι του Onsports στη Βαρκελώνη, Δημήτρης Ρήγας, Χρήστος Γιαννούλης και Αλεξάνδρα Λούτση, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής θα βρεθούν στο «Παλάου Σαν Τζόρντι» και θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα διαδραματιστούν στους δύο ημιτελικούς του Final 4.

Και η ενημέρωσή σας θα έχει χαρακτήρα… non stop. Με τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός – Σιένα, θα παρακολουθήσετε από τη WEB TV του Onsports, σε ζωντανή μετάδοση τη συνέντευξη Τύπου των προπονητών και τις δηλώσεις των παικτών από τη μικτή ζώνη.

Οι εκπλήξεις, ωστόσο, θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ με τη μετάδοση και δεύτερης LIVE εκπομπής, γύρω στις 23.00, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει ο απολογισμός της ημέρας και ο σχολιασμός όσων θα έχουν προηγηθεί.

Mε ένα click θα έχετε στην οθόνη σας, όλα όσα θα συμβούν στη Βαρκελώνη, μέσα και έξω από το γήπεδο, στην κορυφαία γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Για να… συντονιστείτε με τη σελίδα του Final 4 και τη WEB TV του Onsports πατήστε εδώ:

http://www.onsports.gr/basket/euroleague/final-four

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved