Πήρε 42 κιλά για τον σύντροφο της και την κεράτωσε με 7 γυναίκες

Πόσες γυναίκες γνωρίζετε που θα έπαιρναν κιλά για χάρη του συντρόφου τους;

Πήρε 42 κιλά για τον σύντροφο της και την κεράτωσε με 7 γυναίκες

Η Κάσι Πέιν από το Λονδίνο, είναι από τις λίγες γυναίκες που αποφάσισαν να χαλάσουν το σώμα τους, παίρνοντας 42 ολόκληρα κιλά, καθότι στον σύντροφο της άρεσαν...οι καμπύλες!
Ωστόσο η Κάσι ανακάλυψε πως ο σύντροφος της την είχε απατήσει και μάλιστα με 8 διαφορετικές γυναίκες. «Σοκαρίστηκα όταν ανακάλυψα ότι με απάταγε με άλλες, πιο αδύνατες από μένα», είπε η Πέιν και προσέθεσε πως όταν της είπε πως δεν ήταν πια ο τύπος του οι μεγαλόσωμες γυναίκες, κατέρρευσε.
Η 26χρονη ήταν περίπου 66 κιλά όταν συνάντησε τον πρώην σύντροφό της. Το ζευγάρι έβαλε τα junk food σταθερά στη διατροφή του η Κάσι ξεκίνησε να παχαίνει. Όταν πρότεινε στον σύντροφό της να στραφούν σε πιο υγιεινή διατροφή, εκείνος διαφώνησε και της είπε πως έδειχνε υπέροχη. Τελικά, τέσσερα χρόνια μετά είχε φτάσει τα 108 κιλά.
Η Κάσι είδε μια φωτογραφία του με μια άλλη γυναίκα στο Facebook και με τη λεζάντα "το μωρό μου". Τότε οι δύο γυναίκες επικοινώνησαν και ανακάλυψαν ότι είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα. Σαν να μην έφτανε αυτό ανακάλυψε άλλα επτά μηνύματα από άλλες γυναίκες, που την ενημέρωσαν ότι βγαίνουν με τον σύντροφο της.
«Θύμωσα μαζί του αλλά και με τον εαυτό μου. Τον είχα εγκαταλείψει... Πήρα απόφαση να χάσω όλα τα κιλά», δήλωσε η Κάσι, που χάρη στο γυμναστήριο και τη διατροφή έφτασε στα 57 κιλά.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved