4 ιδιαίτερα σημάδια που δείχνουν ότι σας θέλει σαν τρελός!

Και καλά θα κάνετε να μην τα αγνοήσετε!

4 ιδιαίτερα σημάδια που δείχνουν ότι σας θέλει σαν τρελός!

Τον γνωρίσατε, βγήκατε μαζί του και τώρα νιώθετε πανευτυχής που επιτέλους βρήκατε ένα σύντροφο για να καλύψει την μοναξιά σας! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι με τους άντρες δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη, μιας και μπορεί να σου τάζουν τον ουρανό με τ' άστρα, λέμε τώρα, και κατά βάθος να μην εννοούν το παραμικρό! Δεν είναι μόνο ότι είναι ψεύτες, που είναι, αλλά έχουν μία τάση να υπόσχονται και να κάνουν σχέδια για το μέλλον ακόμα κι αν έχουν σκοπό να εξαφανιστούν την επόμενη μέρα! Το να μπορέσεις να καταλάβεις αν έχεις πέσει σε έναν τέτοιο τύπο, είναι πολύ εύκολο, απλά θα το αντιληφθείς αφού στην... κάνει, γιατί καλώς ή κακώς, ξέρουν και να ελίσσονται! Τι γίνεται όμως αν το αντικείμενο του πόθου σας είναι τύπος και υπογραμμός ή τελοσπάντων έτσι δείχνει; Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε 4... ιδιαίτερα σημάδια που μαρτυρούν ότι μάλλον σας έχει καψουρευτεί για τα καλά!

1. Επικοινωνεί το μεσημέρι: Δεν λένε ότι της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει; Αυτό λοιπόν είναι πέρα για πέρα αλήθεια διότι όταν ο ήλιος πέφτει όλα γίνονται πιο χαλαρά και ερωτικά. Που σημαίνει, ότι ακόμα και αντικείμενο του πόθου να μην έχεις, πολύ πιθανό να αναζητήσεις! Αφήστε δε, που κατά τις βραδινές ώρες, το αίσθημα της μοναξιάς γιγαντώνεται! Αν λοιπόν σας θυμάται μόνο βράδια, τότε μάλλον θα σας απογοητεύσουμε. Αν όμως επικοινωνεί μαζί σας, μεταξύ 12 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα, τα πράγματα είναι πολύ θετικά! Μέρα, καθαρό μυαλό χωρίς αλκοόλ, και απλά θέλει να δει τι κάνετε γιατί σας σκέφτεται! Τέλειο!

2. Τον ενδιαφέρει ο κύκλος σας: Μπορεί να έχετε την πιο χαζή και αδιάφορη παρέα, αλλά εκείνος να σας θέλει τόσο πολύ, που όχι μόνο θα σας ακολουθεί στις εξόδους σας, αλλά θα προσπαθεί να πιάσει φιλίες και να γελάει ευγενικά με τα αστεία των φίλων σας! Όταν λέμε βέβαια χαζή δεν κυριολεκτούμε, αλλά πολύ πιθανό ο καλός σας να μην έχει κανένα κοινό σημείο επαφής με τον κύκλο σας. Αν δεν τον ενδιαφέρατε, δεν θα έκανε καμία απολύτως προσπάθεια. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά...

3. Βγαίνετε κατά τη διάρκεια της μέρας: Έχετε κενή ώρα στη δουλειά; Τσουπ εκείνος μπροστά σας να σας πάει για φαγητό! Του λέτε ότι δεν έχετε κανονίσει κάτι για σ/κ; Οργανώνει μίνι εξόρμηση σε κοντινό προορισμό! Γενικότερα, είναι θετικό το γεγονός ότι φαίνεται πρόθυμος να σας συναναστρέφεται κατά τη διάρκεια της μέρας, γιατί αυτό δείχνει, ότι σας θέλει για παραπάνω εκτός από sex, αλλά και ότι κάνει προσπάθειες να σας γνωρίσει καλύτερα! Ας μη σχολιάσουμε φυσικά εκείνους που προτείνουν μόνο ποτό και στη συνέχεια σπίτι τους.

4. Σας στέλνει mail: Εσείς στη δουλειά, εκείνος στη δουλειά, και παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο βράδυ ήσασταν μαζί και μιλήσατε κιόλας λίγες ώρες πριν στο τηλέφωνο, εκείνος σας βομβαρδίζει με mail! Μα ένα video, μα ένα αστείο, μα μία εικόνα ή ένα τραγούδι, όλο και κάτι θα βρει προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί σας. Ξέρετε φυσικά ότι υπό άλλες συνθήκες, θα σας έπαιρνε ξανά όταν θα ήθελε να κάνει sex, έτσι; Όχι για να καταλάβετε πόσο τυχερή είστε και να μην κλωτσήσετε την τύχη σας!

queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved