Φρίκη: Δείτε με τι ζούσε στον καναπέ του για μήνες...

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε ένας ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων τροχόσπιτων στο Μίσιγκαν, όταν πηγαίνοντας να ζητήσει μια εξήγηση γιατί μια από τους νοικάρισσές του του δεν του είχε καταβάλει τα ενοίκια έξι μηνών, διαπίστωσε την ύπαρξη μιας περίεργης μυρωδιάς...

Φρίκη: Δείτε με τι ζούσε στον καναπέ του για μήνες...


Δεδομένου ότι η 72χρονη Αννι Μάγκι δεν του είχε καταβάλει τα ενοίκια έξι μηνών, ο ιδιοκτήτης των ενοικιαζόμενων τροχόσπιτων στο Μίσιγκαν δεν είχε άλλη επιλογή από το να πάει και να της χτυπήσει την πόρτα.
Στο χτύπημα του κουδουνιού ξεπρόβαλε στην πόρτα 64χρονος Ντένις Μακ Κόλι Το πρόβλημα δεν ήταν αυτό αφού ο συγκεκριμένος άνδρας ζούσε με την άτυχη 72χρονη παρέα τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά το γεγονός ότι του ήρθε μια περίεργη μυρωδιά, ενώ ρίχνοντας ένα βλέμμα προς το εσωτερικό του τροχόσπιτου διαπίστωσε πως στον καναπέ υπήρχε το... πτώμα της νοικάρισσάς του!
Αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες κατέφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 64χρονο
Οπως αναφέρει η αστυνομία του Μίσιγκαν ο θάνατος της ηλικιωμένης πιθανότατα επήλθε από φυσικά αίτια, ωστόσο αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ήταν... κομμένο το αριστερό της χέρι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved