Ετοιμάζεσαι για το πρώτο ραντεβού; 11 οδηγίες!

Το ναυάγιο ενός πρώτου ραντεβού δεν θέλει κανείς να το ζήσει...

Ετοιμάζεσαι για το πρώτο ραντεβού; 11 οδηγίες!

1. Μην σκέφτεσαι περισσότερο από όσο χρειάζεται και μην το κάνεις πιο σημαντικό από ότι είναι. Κράτησε τις προσδοκίες σου σε χαμηλό επίπεδο και σκέψου ότι θα πιεις ένα ποτό, θα μιλήσεις με κάποιον που συμπαθείς, και δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν θα του αρέσεις ή όχι.

2. Συγκεντρώσου στο τι πιστεύεις εσύ για εκείνον και όχι τι σκέφτεται εκείνος για εσένα. Τη στιγμή που θα αρχίσεις να ανησυχείς για το τι σκέφτεται για σένα, το ραντεβού έχει τελειώσει, γιατί δεν θα είσαι πια ο εαυτός σου.

3. Αν δεν έχει διαλέξει κάποιο μέρος για την πρώτη σας συνάντηση, πρότεινε του κάπου που αισθάνεσαι άνετα. Αν έχει σκεφτεί που θα πάτε και εσύ εκεί δεν θα νιώθεις άνετα πρότεινε μια άλλη τοποθεσία.

4. Πάρε μαζί σου λεφτά.

5. Λίγες ώρες πριν το ραντεβού κάνε δραστηριότητες που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα, συγκεντρωμένη και με αυτοπεποίθηση. Ακού την αγαπημένη σου μουσική, χόρεψε στο σαλόνι σου, πιες ένα ποτήρι κρασί και κάνε οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις άνετα.

6. Πες σε τουλάχιστον ένα φίλο σου που θα πας.

7. Έχε στο μυαλό σου μερικά θέματα προς συζήτηση που μπορείς να αναφέρεις σε περίπτωση που έρθει η στιγμή της αμήχανης σιωπής.

8. Είτε υπάρξει είτε όχι χημεία μεταξύ σας, υποσχέσου στον εαυτό σου να περάσεις καλά, ώστε να μην αισθανθείς μετά ότι χαράμισες τον χρόνο σου.

9. Πριν φύγεις από το σπίτι αποφάσισε πόσο αλκοόλ θα καταναλώσεις. Τα δύο ποτά είναι φυσιολογική ποσότητα ώστε να μην πάρεις κάποια απόφαση υπό την επήρεια του ποτού και νομίζεις ότι σου αρέσει κάποιος, που ξεμέθυστη δεν θα μπορούσες ούτε καν να ανεχτείς.

10. Απέφυγε σε κάθε περίπτωση τη συζήτηση για τους πρώην. Οι διάλογοι γίνονται πάντα αμήχανοι ή μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου στο μέλλον.

11. Αν τις επόμενες μέρες δεν δεις ενδιαφέρον από την πλευρά του, μην κατηγορήσεις τον εαυτό σου. Δεν ήταν γραφτό, πες απλά εντάξει και προχώρησε στο επόμενο ραντεβού.

queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved