ΔΕΙΤΕ: Το καλύτερο γράμμα χωρισμού όλων των εποχών

Χωρίσατε πρόσφατα και δεν μπορείτε να το χωνέψετε;

ΔΕΙΤΕ: Το καλύτερο γράμμα χωρισμού όλων των εποχών

Σας έκανε τάρανδο ο σύντροφός σας και πιστεύετε πως πρέπει να τον εκδικηθείτε;

Πάρτε το παράδειγμα μια κοπέλας που χώρισε πρόσφατα με το αγόρι της επειδή ανακάλυψε –εντελώς τυχαία– πως την κεράτωσε.

Το γράμμα που του έστειλε κάνει το γύρο του Διαδικτύου, γιατί τον χώρισε με αξιοπρέπεια, στιλ και...φαντασία .

Το όνομά της δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά σίγουρα το γράμμα της θα μείνει στην ιστορία ως ο καλύτερος τρόπος να τον χωρίσεις και να πάρεις και την πρέπουσα εκδίκηση, γιατί, ως γνωστόν, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Το επί δύο χρόνια αγόρι της δεν ήταν και τόσο τυχερός, καθώς άφησε ανοιχτό το προφίλ του στο Facebook και έλαβε μήνυμα από μία άγνωστη –για τη σύντροφό του– κοπέλα. Το όνομα αυτής, Kelsi.

Όταν το είδε, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, όπως ήταν φυσικό. Παρόλα αυτά, κράτησε την ψυχραιμία της, πήρε βαθιές αναπνοές και αποφάσισε να παίξει ένα παιχνίδι που θα έκανε το αγόρι της να μετανιώσει που της συμπεριφέρθηκε με τέτοιον τρόπο.

Του έγραψε ένα γράμμα, πληροφορώντας τον πως όλα του τα προσωπικά αντικείμενα είχαν επιστρατευτεί για να στηθεί ένα κυνήγι θησαυρού.

«Μάντεψε ποιος άφησε το προφίλ του ανοιχτό και είχε ένα μήνυμα από την Kelsi; Ναι, εσύ! Μα μην ανησυχείς, δεν χάλασα τίποτα. Μάλιστα, με μεγάλη μου χαρά πακέταρα τα πράγματα σου και εφηύρα ένα παιχνίδι, μιας και σου αρέσει γενικά να ψάχνεις, όπως για παράδειγμα άλλα κορίτσια!».

Με αυτή την εισαγωγή και τη διαβεβαίωση πως δεν κατέστρεψε τίποτα, γιατί είναι και μία κυρία, του παρέθεσε το χάρτη.

«Τα ρούχα σου είναι εκεί που γνωριστήκαμε. Τα ηλεκτρονικά σου παιχνίδια είναι εκεί που δώσαμε το πρώτο μας φιλί. Ο υπολογιστής σου είναι εκεί που αγοράσαμε το πρώτο σου ηλεκτρονικό παιχνίδι μαζί. Και όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών μας, είναι στο σπίτι της Kelsi». Φοβερό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved