Πριν πιείτε αλκοόλ, 5 φαγητά που θα σας γλιτώσουν από το hangover!

Για να αποφύγετε τα δυσάρεστα!

Πριν πιείτε αλκοόλ, 5 φαγητά που θα σας γλιτώσουν από το hangover!

Γιορτές είναι, τραπέζια και πάρτι γίνονται οπότε είναι λογικό και το φαγητό αλλά και το ποτό να είναι περισσότερα. Το θέμα λοιπόν στην προκειμένη δεν είναι να αποφεύγετε τα εδέσματα που σας προσφέρουν ή να αρνείστε ένα ποτήρι κρασί ή ένα κοκτέιλ, αλλά να είστε προετοιμασμένη κατάλληλα ώστε να μην έχετε τις κλασικές αρνητικές συνέπειες το επόμενο πρωί! Εμείς λοιπόν, σας έχουμε 5 φαγητά, τα οποία αν φάτε λίγο πριν το πάρτι, το επόμενο πρωί όχι μόνο δεν θα έχετε hangover αλλά θα νιώθετε σαν να μην ήπιατε καν! Δώστε βάση...

1. Πίκλες: Το συγκεκριμένο είναι από τις πιο διάσημες θεραπείες για hangover μιας και καταφέρνει να αποκαθιστά πλήρως τους ηλεκτρολύτες του οργανισμού, τους οποίους και καταστρέφει το αλκοόλ.

2. Αμύγδαλα: Φάτε μία χούφτα αμύγδαλα πριν πιείτε και δεν θα νιώσετε τίποτα! Επίσης, η Gwyneth Paltrow προτείνει ένα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο, μέλι και μπανάνα.

3. Αυγά: Τα αυγά είναι εξαιρετική πηγή κυστείνης, ένα αμινοξύ που καταστρέφει τα οξέα του αλκοόλ. Φάτε λοιπόν τα κλασικά... αυγά μάτια λίγο πριν νυχτοπερπατήσετε και δεν θα χάσετε!

4. Γάλα: Τι πιο απλό και νόστιμο; Μία κούπα γάλα πριν βγείτε και την επόμενη μέρα θα είστε περδίκι!

5. Κάκτο: Ναι καλά διαβάσατε. Όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται ο χύμος κάκτου κάνει θαύματα!

queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved