Ο Μιχάλης Λιάπης «συνελήφθη» στη Μαλαισία με αιθέρια ύπαρξη

Απτόητος από το σάλο που προκλήθηκε μετά τη σύλληψή του για την κυκλοφορία του ανασφάλιστου τζιπ με τις πλαστές πινακίδες, ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης κάνει αμέριμνος τις διακοπές του στην εξωτική Κουάλα Λουμπούρ.

Ο Μιχάλης Λιάπης «συνελήφθη» στη Μαλαισία με αιθέρια ύπαρξη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ μάλιστα της Real News, ο κ. Λιάπης «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να απολαμβάνει πικάντικους μεζέδες σε κεντρική τουριστική συνοικία, παρέα με αιθέρια ύπαρξη!

Μάλιστα, μετά το σκάνδαλο μεγατόνων στο οποίο πρωταγωνιστεί, θα επιστρέψει ανανεωμένος και με εξωτικό μαύρισμα για την εκδίκαση της υπόθεσής του στις 30 Δεκεμβρίου από την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, όπου περνάει τις διακοπές του με εκλεκτή συντροφιά!

Το πεντάστερο ξενοδοχείο "Sheraton Imperial" που επέλεξε άλλωστε, διαθέτει πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες όπως μασάζ, τζακούζι και μία τεράστια πισίνα για να "πνίξει τον πόνο του", τον αβάσταχτο πόνο του!

Πόσο κόστισε το ταξίδι
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ σαββατιάτικης εφημερίδας, για πέντε νύχτες σε μία από τις «οικονομικές» σουίτες του Sheraton ο κ. Λιάπης θα έδινε 1.000 ευρώ και άλλα 4.400 για τα αεροπορικά εισιτήρια business class σε πτήση της Qatar Airways με επιστροφή Αθήνα - Κουάλα Λουμπούρ μέσω Ντόχα για δύο άτομα.

Με πρόχειρους υπολογισμούς, το ποσό που προκύπτει είναι όσα θα έδινε για τον φόρο πολυτελείας, τα τέλη κυκλοφορίας και τα ασφάλιστρα του πολυτελούς του τζιπ.

Διαβάστε για την αιθέρια ύπαρξη που του συμπαραστέκεται στον... πόνο του, στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved