Εσείς τι βλέπετε σε αυτές τις φωτογραφίες;

Βλέποντας για πρώτη φορά τις ακόλουθες φωτογραφίες, σίγουρα θα σκεφτείτε ότι είναι πολύχρωμες εικόνες φρεσκοκομμένων λουλουδιών.

Εσείς τι βλέπετε σε αυτές τις φωτογραφίες;


Ωστόσο, έχετε ήδη παραπλανηθεί! Αυτός, άλλωστε, είναι και ο σκοπός της Cecelia Webber.

Να σας παραπλανήσει αρχικά για να σας εντυπωσιάσει στη συνέχεια. Γιατί οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι ναι μεν εικόνες λουλουδιών αλλά σε καμία περίπτωση φυσικών... Είναι άνθη που δημιουργήθηκαν από εκατοντάδες γυμνά ανθρώπινα σώματα, τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο, αποδίδοντας στην εντέλεια τα πέταλα, τους βλαστούς, τα φύλλα και τα άνθη!

Η καλλιτέχνις χρειάστηκε αρκετούς μήνες προετοιμασίας για τη φωτογράφηση, ενώ χρησιμοποίησε εκατοντάδες εθελοντές για να υλοποιήσει το συγκεκριμένο project. Καθημερινά άνδρες και γυναίκες έβγαζαν τα ρούχα τους, βάφονταν στα κατάλληλα χρώματα και στέκονταν σε συγκεκριμένες θέσεις με σκοπό να αποτελέσουν ένα... ανθρώπινο λουλούδι!

Τριαντάφυλλα και τουλίπες, μαργαρίτες και πασχαλιές, μπουμπούκια ή ολάνθιστα λουλούδια συνθέτουν μια εντυπωσιακή «ανθρώπινη» ανθοδέσμη, που αποπνέει έμπευση και δημιουργικότητα και δεν χρειάζεται... ανθοδοχείο!

«Το ανθρώπινο σώμα είναι πανέμορφο και θαυμάσιο και τα λουλούδια στη φύση είναι εξίσου όμορφα... Σκέφτηκα, λοιπόν, να συνδυάσω την ομορφιά τους και να αναδείξω τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους όσο καλύτερα μπορούσα...», εξηγεί η Cecilia και εσείς καλείστε απλώς να θαυμάσετε το αποτέλεσμα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved