Δέκα μυστικά για να την κάνεις να λέει πάντα ναι!

Υπάρχει ένα χάσμα όσον αφορά τον τρόπο που αντιλαμβάνονται το σεξ οι άνδρες και οι γυναίκες.

Δέκα μυστικά για να την κάνεις να λέει πάντα ναι!

Για τους άνδρες είναι μια απλή γεννητική διαδικασία ενώ για τις γυναίκες είναι μια διαδικασία που απασχολεί σώμα και πνεύμα.

Για τους άνδρες, το σεξ είναι μια έκτακτη περίσταση που ότι και να συμβαίνει θα είναι έτοιμοι μέσα σε δύο λεπτά. Για τις γυναίκες από την άλλη, το σεξ είναι σαν την φωτιά. Είναι συναρπαστικό, αλλά οι συνθήκες πρέπει να είναι κατάλληλες.
Η συνταγή είναι απλή «για να κάνεις την σύντροφό σου λοιπόν να θέλει το σεξ, πρέπει να κάνεις το σεξ άξιο να το θέλει».
1. Φτιάξε ατμόσφαιρα
Οι γυναίκες αποσπώνται πολύ περισσότερο στο σεξ από τους άνδρες. Έχουν δυσκολία να επικεντρωθούν όταν γύρω τους χτυπάν τηλέφωνα, είναι ανοιχτή η τηλεόραση, στην κουζίνα επικρατεί το χάος. Αν θέλεις λοιπόν να ανάψεις την ατμόσφαιρα, φρόντισε να την κάνεις να χαλαρώσει και να την βοηθήσεις να μην σκέφτεται τις υποχρεώσεις αλλά να παρασυρθεί στην στιγμή.
2. Δώσε βάση στα προκαταρκτικά
Στις γυναίκες αρέσουν τα προκαταρκτικά. Και όταν λέμε προκαταρκτικά δεν εννοούμε να πας απευθείας στην κλειτορίδα της αλλά να ξεκινήσεις το ζέσταμα από πιο μακρινά σημεία όπως πρόσωπο, λαιμό, μαλλιά, φιλιά στο σώμα της ή μασάζ σε λαιμό και ώμους.
3. Κάνε της αισθησιακά χάδια
Η πλειοψηφία των γυναικών προτιμά μαλακά και τρυφερά αγγίγματα σε όλο το σώμα μέχρι να ερεθιστεί σεξουαλικά. Αυτό το είδος αγγίγματος χαρακτηρίζεται «άγγιγμα χωρίς να ζητάς κάτι» ή «αγγίγματα ευχαρίστησης». Μην ακουμπάς απλά τα στήθη της ή τα οπίσθιά της. Όταν ερεθιστεί αρκετά μπορεί να θέλει πιο άγριες και επιθετικές κινήσεις και αυτό θα είναι και η επιβράβευσή σας για τον κόπο γιατί ειλικρινά, το να βγάλεις την άγρια πλευρά της ... αξία ανεκτίμητη.
4. Γίνε επαγγελματίας στο φιλί
Ξεκίνα ευγενικά και βάζε σταδιακά πάθος. Απέφυγε τα βογκητά και τα μουρμουρίσματα ή τις βαριές αναπνοές. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους... κάνε λίγο υπομονή.
5. Μίλα μου βρώμικα
Πολλές φορές οι γυναίκες αισθάνονται ανασφάλεια με το σώμα τους εκτεθειμένο στα μάτια του συντρόφου τους. Με τα πρότυπα που προβάλλονται οι πίεση όσον αφορά τις σωματικές απαιτήσεις είναι υψηλές και η ανασφάλεια δημιουργεί απογοήτευση και κακή ψυχολογία, οπότε προσπάθησε να την «ανεβάσεις» με επιδοκιμαστικά σχόλια ενώ αγγίζεις το κορμί της.
6. Δείτε αισθησιακές ταινίες
Αντίθετα με όσα πιστεύουν οι άνδρες, οι γυναίκες βρίσκουν πολύ διεγερτικό το να παρακολουθούν ερωτικές ταινίες με τον σύντροφό τους. Βρες μια ταινία για να δείτε και απελευθέρωσέ όλα τα ταμπού της κάνοντας να νιώσει η πρωταγωνίστρια του δικού σας «πορνό».
7. Κάντε πράξη τις φαντασιώσεις σας
Ζήτησέ της να σου πει τις φαντασιώσεις της ή να τις γράψει και να τις στείλει στο mail αν αυτό την κάνει να νιώσει πιο άνετα. Ενθάρρυνέ την να τις περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια. Να είσαι έτοιμος για το απροσδόκητο. Αν σου εκμυστηρευτεί ότι θέλει να πειραματιστεί με άλλη μια γυναίκα ή κάποιον άνδρα μην γίνεις επικριτικός ή ανασφαλής.
8. Παίξε με το μυαλό της
Πολλές γυναίκες δεν διεγείρονται εύκολα επειδή τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας τις διαβάλουν. Για να κατευθύνεις την σκέψη της μακριά από όλα όσα δεν πρέπει να σκέφτεται, παίξε με το μυαλό της. Φέρε την μπροστά από έναν καθρέφτη και πες της να παρακολουθήσει τι θα κάνεις με το σώμα της. Θα ξετρελαθεί!
9. Βρείτε ρόλους
Προσποιήσου ότι είσαι ο αστυνομικός και ήρθες σπίτι της να την συλλάβεις. Ντύσε την νοσοκόμα και κάνε τον ασθενή, ξεδίπλωσε όλες της τις φαντασιώσεις και άφησε ελεύθερες και τις δικές σου. Ένας επαγγελματικός προσανατολισμός δεν έβλαψε κανέναν.
10. Δοκίμασε ήπιο αυταρχισμό και παιχνίδια υποταγής
Σε πολλές γυναίκες αρέσουν άνδρες που έχουν την κυριαρχία, ένας που έχει τον έλεγχο και θα τις απαλλάξει από την υποχρέωση να πετύχουν οργασμό. Για αυτές το να δίνουν την ευθύνη του δικού τους οργασμού σε κάποιον άλλο είναι ιδιαίτερα διεγερτικό.
Επίσης, μπορείς να της δώσεις διαταγές για πράγματα που πρέπει να κάνει. Μην το παρακάνεις. Ξεκίνα το παιχνίδι με ήπια βήματα και αν σε παίρνει προχώρα το. Στα παιχνίδια κυριαρχίας δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει νικητής και χαμένος.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved