6 ερωτήσεις που πρέπει οπωσδήποτε να του κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Είσαι έτοιμη να βγεις πρώτο ραντεβού με τον άντρα των ονείρων σου αλλά δε γνωρίζεις τίποτα για αυτόν παρά μόνο ότι τουλάχιστον εμφανισιακά σου αρέσει πολύ;

6 ερωτήσεις που πρέπει οπωσδήποτε να του κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Διάβασε 6 ερωτήσεις που πρέπει οπωσδήποτε να του κάνεις στο πρώτο ραντεβού για να δεις αν υπάρχει πιθανότητα για δεύτερο..
1. Έχεις αδέρφια;
Παρόλο που είναι μία πολύ απλή ερώτηση ανοίγει την πόρτα σε μία συζήτηση που αφορά στην οικογένεια. Η σχέση που έχει με την οικογένειά του και τα αδέρφια του θα σου δώσει ένα δείγμα για το πώς θα είναι η σχέση του μαζί σου.
2. Τι θα πέθαινες να δοκιμάσεις;
Αυτή η ερώτηση θα σου δείξει αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα καθώς και ποια είναι τα πράγματα που ενδιαφέρουν εκείνον. Αν για παράδειγμα θα του άρεσε να ζήσει σε ένα βουνό και εσύ είσαι 100% άτομο της πόλης τότε καταλαβαίνεις ποιο περίπου θα είναι το μέλλον της σχέσης σας.
3. Έχεις πληγωθεί από σχέση;
Αν σου πει πως δεν έχει πληγωθεί ποτέ τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν πλησίαζε ποτέ πολύ τις εκάστοτε κοπέλες του με αποτέλεσμα να μη δενόταν πολύ μαζί τους. Από την άλλη μεριά, όταν ένας άντρας δεν έχει πληγωθεί από μία σχέση τότε πιθανότατα δε θα πολυσκεφτεί να πληγώσει και εσένα.
4. Πόσο κράτησε η μεγαλύτερη σχέση σου;
Αν έχει ζήσει τουλάχιστον μία σχέση δύο χρόνων τότε σημαίνει πως δεν έχει πρόβλημα με τη δέσμευση. Αν η μεγαλύτερή του σχέση κράτησε μόνο μερικούς μήνες τότε τα πράγματα είναι λίγο πιο επικίνδυνα για σένα.
5. Πότε τελείωσε η τελευταία σχέση σου;
Αν ο λεγάμενος μόλις χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του βάλτο στα πόδια. Κατά πάσα πιθανότητα είσαι η κοπέλα με την οποία θα ξεπεράσει το χωρισμό του. Οι άντρες χρειάζονται χρόνο για να προχωρήσουν σε μία σοβαρή σχέση. Έτσι, αν η προηγούμενη σχέση του τελείωσε πριν από μερικές εβδομάδες τότε κατά 90% η δική σας σχέση δεν έχει μέλλον παρά μόνο παρόν.
6. Πού θα ήθελες να είσαι σε 5 χρόνια;
Αυτή είναι η ευκαιρία για να πάρεις μία απάντηση στο μεγαλύτερο ερώτημα από όλα τα προηγούμενα: θέλει να έχει κοπέλα; Αν φαντάζεται τον εαυτό του στο σπίτι με τη γυναίκα των ονείρων του τότε πήρες την απάντηση που ήθελες. Αν αντιθέτως σου πει πως σε 5 χρόνια φαντάζεται τον εαυτό του να γυρνάει από πάρτι σε πάρτι με τους κολλητούς του τότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά για σένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved