Έχει αλλεργία στο κρύο! Ακόμα και μια νιφάδα χιονιού μπορεί να τον σκοτώσει

Έχουμε ακούσει για διαφόρων ειδών αλλεργίες αλλά για αλλεργία στο... κρύο πρώτη φορά ακούμε!

Έχει αλλεργία στο κρύο! Ακόμα και μια νιφάδα χιονιού μπορεί να τον σκοτώσει

Από τη συγκεκριμένη υποφέρει ένας 31χρονος άνδρας από την Ιρλανδία... Ακόμα και η παραμικρή νιφάδα χιονιού μπορεί να του κοστίσει τη ζωή!

Ο Bernard Ward είναι αναγκασμένος να ζει μέσα σε ζεστούς εσωτερικούς χώρους ώστε να προστατεύεται από το κρύο!

«Τρέμω όταν έρχεται ο χειμώνας», εξομολογείται ο ίδιος. «Ξέρω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τους αρέσει το κρύο, με τη διαφορά όμως ότι για μένα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο» προσθέτει.

Ο νεαρός που εργάζεται ως υπάλληλος καταστήματος πληρώνει ένα σωρό «φουσκωμένους» λογαριασμούς για να ζεσταθεί. «Μου κοστίζει μια περιουσία η αποπληρωμή των λογαριασμών θέρμανσης και αλλά και η αγορά ζεστών ρούχων, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή», σημειώνει.

«Από τότε που εκδήλωσα την αλλεργία, η ζωή μου άλλαξε ριζικά. Ακόμα και μια απλή βόλτα στην παμπ με τους φίλους μου είναι πλέον επικίνδυνη».

Σύμφωνα με τους γιατρούς ο άτυχος Bernand πιθανόταταανέπτυξε την συγκεκριμένη αλλεργία πριν από περίπου ένα χρόνο μια κρύα ημέρα που η θερμοκρασία άγγιζε αρκετούς βαθμούς υπό το μηδέν.

Τότε όπως αναφέρει το star, ο 30χρονος στεκόταν επί αρκετή ώρα σε μια στάση λεωφορείου. «Έπειτα από λίγα λεπτά ένιωσα ότι τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών μου είχαν αρχίσει να πρήζονται σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. Το πρόσωπό μου έκαιγε και είχα φαγούρα». Τραγικό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved